Τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων ταξιδιωτών
Τους κάβους λύνουν σταδιακά τα πλοία που ήταν δεμένα στα λιμάνια λόγω των ισχυρών ανέμων με τα δρομολόγια να εκτελούνται κανονικά από νωρίς το πρωί της Κυριακής.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα, τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια αρχίζουν να εκτελούνται κανονικά, με τα περισσότερα πλοία να αναχωρούν από το Λιμάνι του Πειραιά μετά τις 7 το πρωί.
Παρά τη βελτίωση του καιρού, οι αρμόδιες αρχές και οι ακτοπλοϊκές εταιρείες συστήνουν στους ταξιδιώτες να παραμένουν σε διαρκή επικοινωνία πριν την αναχώρησή τους, είτε με την εταιρεία είτε με το τουριστικό πρακτορείο από το οποίο έχουν κάνει την κράτησή τους.
Ο καιρός παραμένει αστάθμητος και δεν αποκλείεται, σε ορισμένες περιπτώσεις, κάποια εταιρεία να αποφασίσει αυτοβούλως τη μη εκτέλεση συγκεκριμένων δρομολογίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Capital Clean Energy Carriers: Στις 20 Μαΐου η καταβολή μερίσματος 0,15 δολάρια ανά μετοχή για το α΄τρίμηνο 2026
- Γερμανία: Οριακή αύξηση στο 2,9% ο πληθωρισμός τον Απρίλιο
- Volkswagen: Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο ID. Polo
- ΕΦΕΤ: Ανάκληση αποξηραμένου βότανου Moringa
- Σπίτι μου ΙΙ: Προειδοποίηση από Ένωση Τραπεζών – Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
- Επίθεση με μαχαίρι σε εβραϊκή συναγωγή στο Λονδίνο – Δύο τραυματίες
- Πιστώνονται την Πέμπτη 30/4 στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ
- Κομισιόν: Ενέκρινε κρατικές ενισχύσεις σε γεωργία, μεταφορές, βιομηχανία – Αποζημίωση 70% στο επιπλέον ενεργειακό κόστος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








