Ο επιθεωρητής κρίθηκε προφυλακιστέος με το σκεπτικό του κινδύνου αλλοίωσης αποδεικτικών στοιχείων εκ μέρους του
Η απόφαση των δικαστικών αρχών της Λάρισας αναφορικά με την υπόθεση για τους όρους κράτησης του επιθεωρητή του ΟΣΕ, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος και είναι κατηγορούμενος για την εμπλοκή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς, αναμένεται σήμερα, την ώρα που η έρευνα από τον εφέτη ανακριτή συνεχίζεται για το δυστύχημα.
Ο επιθεωρητής κρίθηκε προφυλακιστέος με το σκεπτικό του κινδύνου αλλοίωσης αποδεικτικών στοιχείων εκ μέρους του, αλλά και έχοντας την ευθύνη για τον ορισμό του 59χρονου σταθμάρχη στη βραδινή βάρδια, όπου έγινε η μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων.
Παράλληλα σήμερα καταθέτουν αρκετοί μάρτυρες που θα φέρουν επιπλέον στοιχεία στην υπόθεση για την σύγκρουση των τραίνων, με τις δικαστικές αρχές να συνεχίζουν σε βάθος τις έρευνες, ώστε να εντοπιστούν το σύνολο των ευθυνών για την τραγωδία, αλλά και τα αίτια που οδήγησαν στο δυστύχημα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ισραηλινά ΜΜΕ: Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του Μοτζταμπά Χαμενεΐ – Σύντομα μπορεί να είναι νεκρός
- Συναγερμός στη Γροιλανδία: Πετρελαϊκή με «γέφυρες» στον Τραμπ ετοιμάζει γεωτρήσεις χωρίς άδεια
- El Niño: Νέο κύμα ανατιμήσεων απειλεί τις αγορές τροφίμων – «Τέλεια καταιγίδα» στον καφέ
- Θρίλερ στον Λυκαβηττό – Εντοπίστηκε σορός σε σπηλιά, κοντά στους Αγίους Ισιδώρους (video)
- Βοιωτία – Δυτική Αττική: Πως σε δύο νύχτες κάηκε το 55% της συνολικής έκτασης
- Απόγνωση στο Πόρτο Γερμενό: «Δεν έχει μείνει τίποτε» (video)
- Ericsson Mobility Report 2026: Το 5G κατακτά τον πλανήτη – Το 6G ετοιμάζεται να αλλάξει ξανά τους κανόνες
- Ρωσία: Πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου στο Κρασνοντάρ μετά από ουκρανική επίθεση με drones
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








