Θα μεταδοθεί αύριο Πέμπτη στις 21:00 (τοπική ώρα· στις 04:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής ώρα Ελλάδας)
Η Κάμαλα Χάρις και ο υποψήφιος αντιπρόεδρός της Τιμ Γουόλς θα παραχωρήσουν την πρώτη κοινή συνέντευξή τους από την έναρξη της εκστρατεία τους, στο CNN, ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο χθες Τετάρτη.
Η συνέντευξη στη δημοσιογράφο Ντέινα Μπας στην Τζόρτζια, πολιτεία-κλειδί (swing state), θα μεταδοθεί αύριο Πέμπτη στις 21:00 (τοπική ώρα· στις 04:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής ώρα Ελλάδας).
Πρόκειται για την πρώτη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που θα παραχωρήσει η νυν αντιπρόεδρος και υποψήφια πρόεδρος μετά την απόφαση του απερχόμενου προέδρου Τζο Μπάιντεν να εγκαταλείψει την εκστρατεία στις 21η Ιουλίου, μετά την καταστροφική γι’ αυτόν εμφάνισή του στο debate με τον Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ.
Ρεπουμπλικάνοι και δημοσιογράφοι απαιτούσαν εδώ κι εβδομάδες η κ. Χάρις να μιλήσει στον Τύπο, καθώς η προεκλογική εκστρατεία εισέρχεται πλέον στην τελική της ευθεία.
Παρουσίασε, πάντως σε πολύ αδρές γραμμές, την πολιτική της στο συνέδριο των Δημοκρατικών στο Σικάγο την περασμένη εβδομάδα, εξαγγέλλοντας μείωση φόρων για τη μεσαία και ανυποχώρητη εξωτερική πολιτική, ιδίως έναντι χωρών όπως η Ρωσία ή η Βόρεια Κορέα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συναγερμός στις αμερικανικές βάσεις: Τα βίντεο των στρατιωτών «δίνουν στόχο» στο Ιράν
- Πληρώνονται τα επιδόματα Ιουλίου από τον ΟΠΕΚΑ σε πάνω από ένα εκατομμύριο δικαιούχους
- Πάνω από 1.000 εκπαιδευτικοί στην εποχή της ΑΙ με την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς
- Μάχη με τις φλόγες και τον χρόνο σε Γαλλία και Ισπανία
- Rheinmetall: Άλμα 70% στα έσοδα και κέρδη πάνω από τις προβλέψεις στο β’ τρίμηνο
- Στο “κόκκινο” μισή η Ελλάδα την Πέμπτη με πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς
- Η Gucci «απογειώνει» την Kering: Ράλι 12% μετά την αναπάντεχη αντοχή των πωλήσεων
- Παπασταύρου: “Αναγκαία η μεταρρύθμιση για ασφαλές και ποιοτικό νερό για όλους”
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








