Το doctoranytime, το οποίο έχει πάνω από 10 χρόνια παρουσίας, προσφέρει online κρατήσεις για ραντεβού με γιατρούς
Από τις ψηφιακές πλατφόρμες, στα τρόφιμα περνά η ιδρύτρια της ψηφιακής πλατφόρμας Doctoranytime, Ελευθερία Ζούρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Financial Report, η κυρία Ζούρου, προχωρά σε νέα εμπορική κίνηση. Πρόκειται για την εταιρεία Bionera, η οποία ιδρύθηκε πριν από μερικά 24ωρα με έδρα το κέντρο της Αθήνας και κεφάλαιο 30.000 ευρώ.
Σε αυτή την νέα επιχείρηση, η Ελευθερία Ζούρου συμμετέχει με 25% ενώ οι υπόλοιποι εταίροι της επιχείρησης αυτής είναι ο Άγγελος Ιωαννίδης, μέλος και διαχειριστής με 50% και η Ευθυμία Νίκου με 25%.
Ανάμεσα στους κύριους σκοπούς της επιχείρησης είναι το λιανικό εμπόριο άλλων τροφίμων, με αλληλογραφία ή μέσω διαδικτύου, το χονδρικό εμπόριο συμπληρωμάτων υγιεινής διατροφής, το λιανικό εμπόριο ομογενοποιημένων παρασκευασμένων τροφίμων και διαιτητικών τροφών, αλλά και το λιανικό εμπόριο ειδών υγιεινής διατροφής.
Σύμφωνα με το έγκυρο ιατρικό περιοδικό Lancet, η παγκόσμια αγορά συμπληρωμάτων διατροφής προβλέπεται να καταγράψει έσοδα περίπου 210-215 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2025. Αυτό ισοδυναμεί με αύξηση από τα 192,68 δισεκατομμύρια δολάρια του 2024, με την ανάπτυξη αυτής της αγοράς να τροφοδοτείται από παράγοντες όπως η αυξανόμενη γήρανση του παγκόσμιου πληθυσμού και η ζήτηση για προληπτική υγειονομική περίθαλψη. Οι προοπτικές εμφανίζονται ακόμα πιο δελεαστικές για την επόμενη οκταετία, καθώς κατά τους ιατρικούς αναλυτές, ο τομέας αυτό αναμένεται να συνεχίσει να αναπτύσσεται, με τα προβλεπόμενα έσοδα να φτάνουν τα 376 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2033.
Doctoranytime: Πάνω από 10 χρόνια παρουσίας
Υπενθυμίζεται ότι το doctoranytime, το οποίο έχει πάνω από 10 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο, προσφέρει online κρατήσεις για ραντεβού με γιατρούς, έχει πάνω από 5.000 εγγεγραμμένους ιατρούς και 500.000 επισκέψεις τον μήνα.
Ανοδική είναι η πορεία και της «δίδυμου αδελφού» του στο Βέλγιο, που μετράει ήδη πάνω από 1.000 γιατρούς και είχε εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους ενός εκατ. ευρώ.
Η κ. Ζούρου πριν από λίγους μήνες είχε αναφερθεί, στο πλαίσιο εκδήλωσης του ΟΠΑΠ, για την αφορμή που την έκανε να ασχοληθεί και να ιδρύσει το Doctoranytime, το οποίο και σήμερα παραμένει η κύρια επιχείρησή της. «Η αφορμή ήταν κάπως δυσάρεστη. ‘Εχασα τον μπαμπά μου από καρκίνο το 2007 και αυτό με έκανε να νιώσω μια τεράστια απογοήτευση για το σύστημα υγείας, για το πως λειτουργεί, για την ανταπόκριση των γιατρών. Ήταν ένα αρκετά σοκαριστικό γεγονός για να με ωθήσει να αλλάξει όλη μου τη ζωή και να το βάλω σκοπό ζωής, αυτό το χάος να το αλλάξω. Αυτό το όραμα, με οδηγεί ακόμα και σήμερα, οδηγεί τη στρατηγική του Doctoranytime ακόμα και σήμερα. Ξεκινήσαμε σαν μία πλατφόρμα, αλλά οδεύει σε κάτι που θέλουμε να αλλάξει όλη την υγεία».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΟΛΘ: Η Θεσσαλονίκη ενισχύει το ρόλο της ως εμπορευματική πύλη για τη Σερβία και τα Βαλκάνια
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Πτωτικό φινάλε με βαρίδι την τεχνολογία – Ισχυρές πιέσεις σε DAX και Euro Stoxx 50
- ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΑΕ - Οικονομική κατάσταση ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΑΕ (2026,Εννιαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- FT: Η Αθήνα γίνεται πόλος έλξης για τους υπερπλούσιους – Ποιο είναι το τίμημα για τους κατοίκους της;
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Λέιν (ΕΚΤ): Η ταχεία εξάπλωση της Τεχνητής Νοημοσύνης δημιουργεί νέες πληθωριστικές πιέσεις
- CAPITAL CLEAN ENERGY CARRIERS CORP. - Οικονομική κατάσταση CAPITAL CLEAN ENERGY CARRIERS CORP. (2026,Εννιαμηνιαία,Ενοποιημένη)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









