Επιχειρήσεις

ΕΛΑΣΤΡΑΚ: Εγκαινίασε το νέο Tyre Logistics Center στη Θεσσαλονίκη

Καταλαμβάνει 6. 000 τ.μ. με 10 εξέδρες φορτοεκφόρτωσης και 2 drive in, ενώ καταναλώνει 100% πράσινη ενέργεια μέσω φωτοβολταϊκών

Με μεγάλη περηφάνια εγκαινιάσαμε το νέο κέντρο διανομής κι αποθήκευσης ελαστικών της ΕΛΑΣΤΡΑΚ, μέλος του ομίλου ΕΛΤΡΑΚ. Κατασκευασμένο εξαρχής σε ιδιόκτητη περιοχή στη Θεσσαλονίκη, πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Με επιπεδότητα εδάφους κατηγορίας FM2 και πυροπροστασία επιπέδου Ζ3, αυτό το κέντρο αποτελεί σημείο αναφοράς και ορόσημο στην εξέλιξη της εταιρείας μας.

Την κορδέλα του νέου, υπερσύγχρονου tyre logistics center στη Θεσσαλονίκη, έκοψε ο José Enrique Gonzalez, Vice President South Europe της Bridgestone EMEA.

Η επένδυση αυτή θα ενισχύσει σημαντικά τις δυνατότητες αποθήκευσης και εφοδιασμού ελαστικών, με προοπτική φιλοξενίας νέων συνεργασιών. Πρόκειται για ένα άνοιγμα που σηματοδοτεί τη λειτουργία ενός από τα πιο σημαντικά κέντρα logistics της ΕΛΑΣΤΡΑΚ στη Βόρεια Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στη βιωσιμότητα και προσφέροντας μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, υπήρξε ζωντανή επίδειξη του νέου προγράμματος τηλεματικής Webfleet, την υπ’ αριθμόν ένα λύση διαχείρισης στόλου στην Ευρώπη, από την Bridgestone. Η λύση αυτή παρακολουθεί τα οχήματα του στόλου, μειώνει το κόστος και αυξάνει την ασφάλεια και την παραγωγικότητα.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu