Ισως πραγματοποιηθούν το απόγευμα
Ακυρώσεις πτήσεων για το Ισραήλ και την ευρύτερη περιοχή έχουν ήδη αποφασιστεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, στον απόηχο της ιρανικής επίθεσης με εκατοντάδες drones και πυραύλους στη διάρκεια της νύχτας. Το Ισραήλ άνοιξε σήμερα τον εναέριο χώρο του στις 07:30 το πρωί (τοπική ώρα), όπως ανακοίνωσε η αρχή αεροδρομίων της χώρας, ωστόσο οι πτήσεις από και προς το Τελ Αβίβ αναμένεται ότι θα επηρεαστούν, ενώ οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν θα πρέπει να ελέγξουν τους χρόνους των πτήσεών τους.
Από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έχουν ακυρωθεί οι πρωινές πτήσεις για το Τελ Αβίβ, ενώ δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση για το πότε θα γίνουν οι πτήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ίσως το απόγευμα ενδεχομένως πραγματοποιηθούν κάποιες πτήσεις.
Η εικόνα από τον εναέριο χώρο του Ισραήλ είναι ενδεικτική καθώς τον παρακάμπτουν όλες οι πτήσεις, πολιτικές και εμπορικές αναπροσαρμόζοντας προσωρινά τις πορείες τους.
Η αεροπορική εταιρία Emirates Airlines ανακοίνωσε την ακύρωση και την τροποποίηση πτήσεων, όπως και η United Airlines, η Qantas Airways που τροποποιεί προσωρινά τις πτήσεις της μεταξύ του Περθ και του Λονδίνου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ερντογάν σε Μερτς: «Στη Γερμανία δεν βλέπετε τη γενοκτονία του Ισραήλ στη Γάζα;»
- Λαγκάρντ: Η αύξηση των αμυντικών δαπανών μπορεί να οδηγήσει υψηλότερα τον πληθωρισμό
- Μπουζνά (Euronext): Στόχος η ενοποίηση των ευρωπαϊκών κεφαλαιαγορών
- DRUCKFARBEN: Εγκαινίασε τις νέες εγκαταστάσεις του εργοστασίου του στη Χαλκίδα
- Οι ευρωβουλευτές απειλούν να απορρίψουν τον προϋπολογισμό 2028-2034 αν δεν κάνει αλλαγές η φον ντερ Λάιεν
- Wall Street: Μεικτά πρόσημα μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας – Βουτιά 12% από Meta
- Aegean: Νέο πρόγραμμα υποτροφιών για πιλότους – Αιτήσεις έως 21 Δεκεμβρίου
- Capital Clean Energy Carriers: Αυξημένα 43,5% τα καθαρά κέρδη το γ’ τρίμηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








