Τη μεγαλύτερη αύξηση παρουσίασαν οι επιχειρήσεις του τομέα Παροχή Ηλεκτρικού Ρεύματος, Φυσικού Αερίου, Ατμού και Κλιματισμού
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοίνωσε τα στοιχεία που αφορούν στην εξέλιξη του κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων όλων των κλάδων δραστηριότητας της οικονομίας, με ενσωμάτωση των πιο πρόσφατων στοιχείων για τον κύκλο εργασιών από Διοικητικές Πηγές, Φεβρουαρίου 2025.
Για το σύνολο των επιχειρήσεων της οικονομίας με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων, για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία σε μηνιαία βάση, ο κύκλος εργασιών τον Φεβρουάριο 2025 ανήλθε σε 28.839.930 χιλ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 2,5% σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2024, που είχε ανέλθει 28.143.658 χιλ. ευρώ.

Τη μεγαλύτερη αύξηση στον κύκλο εργασιών τον Φεβρουάριο 2025 σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο 2024 παρουσίασαν οι επιχειρήσεις του τομέα Παροχή Ηλεκτρικού Ρεύματος, Φυσικού Αερίου, Ατμού και Κλιματισμού, κατά 28,4%, ενώ μείωση παρουσίασαν οι επιχειρήσεις του τομέα Ορυχεία και Λατομεία, κατά 22,8%.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα: Ο Τραμπ, η διαδικασία στη Γερουσία και οι ενδιάμεσες εκλογές
- Τραμπ για Γκίλφοϊλ: «Έκανε καλή δουλειά στην Ελλάδα, αλλά δεν μας άρεσαν όσα διαβάζαμε»
- «Δεν έχουμε πού να μείνουμε»: Οι φοιτητές κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα απέναντι στα ενοίκια – φωτιά (video)
- Σκληραίνει τη στάση της η φον ντερ Λάιεν στο μεταναστευτικό: «Υπερβολικά χαμηλό» το 32% στις επιστροφές
- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε. - ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Δ.Σ., ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Η ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘ. ΣΤΕΛΕΧΩΝ
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: «Ο χρόνος μου ως πρέσβειρας στην Ελλάδα πλησιάζει στο τέλος του»
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Μετεγγραφές φοιτητών: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το ακαδημαϊκό έτος 2026 – 2027
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








