Mε φόντο τη μειωμένη αγοραστική δυνατότητα των Ελλήνων, λαμβάνουν χώρα εγκαίνια ξένων brands
Εξακολουθούν τα ανοίγματα από διεθνείς αλυσίδες στην Ελλάδα και μάλιστα εκτός Αττικής.
Χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα σε δύο ημέρες από 18 μέχρι και σήμερα 20 Απριλίου άνοιξαν τις πύλες τους δύο νέα καταστήματα γνωστών αλυσίδων από το εξωτερικό.
Το Σάββατο άνοιξε για το κοινό το 39ο κατάστημα της σέρβικης αλυσίδας καλλυντικών και ειδών υγιεινής, Lili Drogerie στη Θεσσαλονίκη, το δεύτερο για την αλυσίδα στην πόλη. Υπενθυμίζεται ότι το σέρβικο brand, το οποίο διαθέτει επώνυμα και private label προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος λειτούργησε το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα το 2021 και μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να ανοίξει το 40ο σημείο πώλησης.
Εξάλλου, σήμερα κάνει εγκαίνια και ένα ακόμα κατάστημα, ένδυσης και αξεσουάρ αυτή τη φορά, τουρκικών συμφερόντων, το LC Waikiki, στις Σέρρες. H αλυσίδα ήρθε στην Ελλάδα το 2018 και μέχρι σήμερα μετρά πάνω από 14 καταστήματα, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται εκτός Αττικής και ιδίως στη Βορειοδυτική χώρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Μπάιντεν φταίει για τις υψηλές τιμές στο πετρέλαιο, λέει ο Τράμπ
- Θάνατος Μαζωνάκη: Ο ΙΣΑ με ανακοίνωσή του «παραδέχεται» ανεπάρκεια των ελέγχων
- Δούκας: «Στην εισαγγελία το πόρισμα για τις καθιζήσεις από τα έργα του Μετρό στην Κυψέλη»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πίεση από τεχνολογία, πετρέλαιο και ομόλογα – Στο κόκκινο ο Stoxx 600
- ΗΠΑ: Πάνω από το 5% η απόδοση του 10ετούς, για πρώτη φορά από το 2023
- Αμοντέι, Άλτμαν, Μασκ: Τι είπαν για τους κινδύνους της AI και έσπειραν πανικό «καταστροφής»
- AKTOR Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Ανακούφιση στους μετανάστες της Σουηδίας μετά την εκλογική υποχώρηση των Σουηδών Δημοκρατών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








