Ελλάδα

Επίθεση στην Ελευσίνα: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορούνται οι δύο δράστες

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται, με στόχο να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες της επίθεσης

Κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο νεαρών, ηλικίας 22 και 18 ετών, για την αιματηρή επίθεση με μαχαίρι εναντίον 32χρονου στην Ελευσίνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (8/10), στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, όταν οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να προσέγγισαν τον 32χρονο και να τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στο πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της επίθεσης οι νεαροί φέρονται να είπαν στο θύμα «εμείς κάνουμε κουμάντο εδώ», ενώ οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το περιστατικό να συνδέεται με πολιτικά κίνητρα.

Στον ανακριτή ο 22χρονος

Ο 22χρονος, ο οποίος παραδόθηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, που άσκησε ποινική δίωξη τόσο σε βάρος του όσο και σε βάρος του 18χρονου συγκατηγορουμένου του.

Μετά την άσκηση της δίωξης, ο 22χρονος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, ενώπιον του οποίου αναμένεται να απολογηθεί.

Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται, με στόχο να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες της επίθεσης, καθώς και τα κίνητρα των δύο κατηγορουμένων.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu