Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 954η/27.5.2022 συνεδρίασή του αποφάσισε:
_x000D_
- _x000D_
- Την έγκριση του περιεχομένου ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» για τη δημόσια προσφορά έως 7.200.000 νέων κοινών, άυλων, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών με καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση του συνόλου των μετοχών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
- Την έγκριση του αιτήματος της εταιρίας «ΕΜ. ΚΑΡ. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρίας «ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006.
- Την έγκριση του αιτήματος της εταιρίας «CRYRED INVESTMENTS LIMITED» για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρίας «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΝΙΚΑΣΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» («Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ»)», σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006.
- Την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους € 3.000 στην εταιρία «ΚΥΚΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ» για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 3 της απόφασης 1/474/13.06.2008 , του άρθρου 8 της απόφασης 1/808/7.2.2018 καθώς και του όγδοου μέρος του Κανονισμού ΕΕ 575/2013 σε συνδυασμό με το άρθρο 81 του ν. 4261/2014, καθώς δεν προέβη στις προβλεπόμενες δημοσιοποιήσεις των στοιχείων που ορίζονται στο όγδοο μέρος του Κανονισμού ΕΕ 575/2013 και σε άλλες οργανωτικές υποχρεώσεις της νομοθεσίας.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αιφνιδιαστική ακύρωση από Τραμπ: Στον «πάγο» η επιτροπή των ισχυρών της τεχνολογίας
- Τουρκική πρόκληση με αντι-NAVTEX για το «Abeille Marengo»: Η Άγκυρα απαιτεί άδεια για το καλώδιο Κρήτης – Κύπρου
- ΕΚΤ: Κούρσα για δύο η διαδοχή της Λαγκάρντ – Μοναδικοί υποψήφιοι οι Κνοτ και ντε Κος
- ΟΛΠ: Ολοκληρώθηκε η ίδρυση νέας θυγατρικής εταιρείας για τα logistics στον Πειραιά
- Το FBI συνέλαβε τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ – Σοβαρές καταγγελίες για υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων
- Dimand: Στον όμιλο Sani/Ikos οι Γούρνες Κρήτης έναντι 72,5 εκατ. ευρώ – Επιβεβαίωση του Financial Report
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Νέα πτώση 2,22% με βουτιά Metlen και Coca-Cola HBC και απώλειες στις τράπεζες
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








