Τι ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός
Στη διαδικασία των τελικών ελέγχων βρίσκονται οι εργασίες προκειμένου να δοθεί εκ νέου στην κυκλοφορία η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης, η οποία παραμένει κλειστή από την περασμένη εβδομάδα λόγω των πλημμυρών που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στον θεσσαλικό κάμπο.
Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός μιλώντας στην ΕΡΤ, η πρόοδος των εργασιών είναι ταχύτερη από ό,τι αναμενόταν.
Ανέφερε, δε, ότι, ενώ αρχικά αναμενόταν η εθνική οδός να ανοίξει το Σαββατοκύριακο, «πιστεύουμε ότι θα ανοίξει πολύ πιο σύντομα», καθώς υποχώρησε η στάθμη των υδάτων στην περιοχή.
Συμπλήρωσε, επιπλέον, ότι καταβάλλεται προσπάθεια να ανοίξει εντός της ημέρας και ενδεχομένως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.
Ο κ. Αρτοποιός ανέφερε ότι θα δοθεί σίγουρα μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, ωστόσο συμπλήρωσε ότι καταβάλλεται προσπάθεια να ανοίξουν σύντομα όλες οι λωρίδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Στο 6,19% έπεσαν τα επιτόκια στα 30ετή στεγαστικά δάνεια
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με θετικό πρόσημο όλοι οι δείκτες
- Αναβλήθηκε ο αγώνας μπάσκετ Ολυμπιακού – Φενέρ λόγω …βροχής
- Κακοκαιρία Byron: Μήνυμα 112 στην Αττική – Πού υπάρχουν προβλήματα
- Υποκλοπές: Αίτημα ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέας Αριστεράς για σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας
- Κακοκαιρία: Μόνο όσοι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν θα προσέλθουν στις υπηρεσίες τους
- Ταξί: Αναστέλλουν την απεργία, θα κυκλοφορήσουν κανονικά την Παρασκευή 5/12 στην Αττική
- To μεταλλικό νερό S.Pellegrino ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη Ferrari
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








