Βαριά ήττα 78-62 από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων στο Βελιγράδι και γνώρισε βαριά ήττα με 78-62 από την Παρτιζάν, σε αγώνα της EuroLeague που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.
Ηταν από τις χειρότερες ευρωπαϊκές του εμφανίσεις καθώς σκόραρε μόλις 62 πόντους με μία ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Euroleague.
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε σχετικά ισορροπημένα και με κάποια καλή ενέργεια στην επίθεση (20-19 στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου).
Όμως στη 2η και 3η περίοδο ήρθε η «κατάρρευση». Οι Σέρβοι, με πιο έντονη άμυνα, περισσότερη ενέργεια στις διεκδικήσεις και κυρίως με πόντους από δεύτερες επιθέσεις, έτρεξαν επιμέρους σκορ 46-22, εκτοξεύοντας τη διαφορά μέχρι και στους 26 πόντους (68-42).
Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι ουσιωδώς. Η Παρτιζάν έλεγξε το τέμπο, κράτησε τη διαφορά και έφτασε άνετα στο τελικό 78-62. Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν ανύπαρκτοι. Χειρότεροι και από τα παιχνίδια που παίζονται σε παιδικές χαρές.
Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε πολύ κακό βράδυ, εμφανώς επηρεασμένος από την κούραση μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης πριν δύο ημέρες και χωρίς την απαιτούμενη ενέργεια σε άμυνα και επίθεση.
Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στη μάχη των ριμπάουντ και εκμεταλλεύτηκαν τις οργανωτικές αδυναμίες των «πρασίνων».
Η σχέση ασίστ-λαθών ήταν αρνητική για τον Παναθηναϊκό, με 20 λάθη που μετέτρεψαν σε 22 πόντους για την Παρτιζάν.
Ο Τι Τζέι Σορτς διασώθηκε επιθετικά με 21 πόντους (8/11 δίποντα, 5/5 βολές) και ήταν από τους λίγους που κράτησαν υψηλό ατομικό επίπεδο.Κανένας άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έβαλε πάνω από 7 πόντους (Χουάντσο, Μήτογλου).
Από την Παρτιζάν 18 πόντους έβαλε ο Πέιν και από 16 ο Μπόνγκα και ο Μπράουν.
Η ήττα αυτή αναδεικνύει τόσο τα προβλήματα ενέργειας και συγκέντρωσης του Παναθηναϊκού όσο και τις αδυναμίες στη σταθερότητα που έχει η ομάδα εκτός έδρας. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός υποχωρεί στο 16-11 στη βαθμολογία της EuroLeague, ενώ η Παρτιζάν επιστρέφει στις νίκες (9-18).
Σε κάθε περίπτωση, το 78-62 στο Βελιγράδι αποτελεί ένα ακόμα «μάθημα» για τους πράσινους, που καλούνται να ανακάμψουν άμεσα ενόψει της συνέχειας, ξεκινώντας από την κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε στις 13/2.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Reuters: Με τον πρόεδρο του ιρανικού κοινοβουλίου συνομιλούν οι απεσταλμένοι του Τραμπ
- REAL CONSULTING Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ
- ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ - Οικονομική έκθεση ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ Α.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- REAL CONSULTING Α.Ε. - REAL CONSULTING ΑΕ (23-Μαρ-2026) 1
- Ιταλία: Τα exit polls δείχνουν ότι η Μελόνι χάνει οριακά το δημοψήφισμα για τη δικαστική μεταρρύθμιση
- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- TREK ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Bloomberg: Σαουδική Αραβία και Κουβέιτ προχωρούν σε ενεργειακές συμφωνίες παρά τον πόλεμο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








