Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 έκλεισε με άνοδο 0,61% στις 550 μονάδες
Με με μικτά πρόσημα ολοκληρώθηκαν οι συνεδριάσεις της Πέμπτης στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καθώς οι επενδυτές παγκοσμίως αξιολόγησαν τα τελευταία στοιχεία απασχόλησης των ΗΠΑ και οι προσδοκίες για μια επικείμενη μείωση επιτοκίων από τη Fed καθησύχασαν τις αγορές.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 έκλεισε με άνοδο 0,61% στις 550 μονάδες, με τα μέσα ενημέρωσης και τις τηλεπικοινωνίες να ξεχωρίζουν, καταγράφοντας κέρδη σχεδόν 2% αλλά τον κλάδο ταξιδιών και αναψυχής να καταγράφει σημαντικές απώλειες μετά τις απογοητευτικές προβλέψεις της Jet2.
Στις μεγάλες αγορές της περιοχής, ο γερμανικός DAX κατέγραψε δεύτερη συνεχόμενη άνοδο κατά 0,74% στις 23.770 μονάδες, ο CAC 40 αντίθετα υποχώρησε κατά 0,27% στις 7.698 μονάδες και ο FTSE 100 στο Λονδίνο έκλεισε ανοδικά κατά 0,42% και τις 9.216 μονάδες.
Αντίστοιχο κλίμα και στην περιφέρεια με τον FTSE MIB στο Μιλάνο με άνοδο 0,49% στις 41.989 μονάδες και ο IBEX 35 στη Μαδρίτη να διαμορφώθηκε στις 14.918 μονάδες με άνοδο 0,87%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας «Χωριάτικο»
- Βαγγέλης Λιόλιος: Παύει «προσωρινά κάθε ενασχόληση» με το μπάσκετ
- Τα 17 ταξίδια που πρέπει να προγραμματίσετε από τώρα: Η ελληνική περιοχή που ξεχώρισε
- Η δουλειά που πληρώνει έως 775.000 δολάρια τον χρόνο
- Forbes 30 Under 30: Η επιχειρηματίας που είδε την εταιρεία της να καταρρέει πριν κλείσει τα 30
- Πώς να κρατήσετε το σπίτι ζεστό χωρίς να πληρώνετε μια περιουσία – Το λάθος με τον θερμοστάτη
- Εκλογές στη Βραζιλία: Ο Λούλα αναζητά μία τελευταία ανατροπή
- Κλείνουν παραλίες στα ΗΑΕ μετά από διαρροή πετρελαίου από δεξαμενόπλοιο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








