Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 έκλεισε με άνοδο 0,61% στις 550 μονάδες
Με με μικτά πρόσημα ολοκληρώθηκαν οι συνεδριάσεις της Πέμπτης στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καθώς οι επενδυτές παγκοσμίως αξιολόγησαν τα τελευταία στοιχεία απασχόλησης των ΗΠΑ και οι προσδοκίες για μια επικείμενη μείωση επιτοκίων από τη Fed καθησύχασαν τις αγορές.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 έκλεισε με άνοδο 0,61% στις 550 μονάδες, με τα μέσα ενημέρωσης και τις τηλεπικοινωνίες να ξεχωρίζουν, καταγράφοντας κέρδη σχεδόν 2% αλλά τον κλάδο ταξιδιών και αναψυχής να καταγράφει σημαντικές απώλειες μετά τις απογοητευτικές προβλέψεις της Jet2.
Στις μεγάλες αγορές της περιοχής, ο γερμανικός DAX κατέγραψε δεύτερη συνεχόμενη άνοδο κατά 0,74% στις 23.770 μονάδες, ο CAC 40 αντίθετα υποχώρησε κατά 0,27% στις 7.698 μονάδες και ο FTSE 100 στο Λονδίνο έκλεισε ανοδικά κατά 0,42% και τις 9.216 μονάδες.
Αντίστοιχο κλίμα και στην περιφέρεια με τον FTSE MIB στο Μιλάνο με άνοδο 0,49% στις 41.989 μονάδες και ο IBEX 35 στη Μαδρίτη να διαμορφώθηκε στις 14.918 μονάδες με άνοδο 0,87%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευτυχώς που υπάρχει ο Άδωνις και οι καβγάδες στο Χ αποκτούν ομηρικό κύρος
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Φωτιά σε δύσβατη περιοχή της Κω – Πηγαίνουν δυνάμεις από Ρόδο
- Ο Μπέζος «φόρεσε τη φανέλα» της Λίβερπουλ: Deal 7,1 δισ. δολαρίων αλλάζει τις ισορροπίες στο Άνφιλντ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Το πετρέλαιο έκοψε τη φόρα του ράλι – «Ανάσα» στη Φρανκφούρτη, πιέσεις σε Λονδίνο και Παρίσι
- Λουίτζι Μανγκιόνε: Δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare – «Τον πυροβόλησα και πέθανε»
- Ιταλία: Ανακτήθηκαν κλεμμένοι πίνακες των Ρενουάρ, Σεζάν και Ματίς αξίας πάνω από 9 εκατ. ευρώ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







