"Εάν επιτρέψει την παραπληροφόρηση για τον Πούτιν, η ΕΕ θα πρέπει να διερευνήσει και ταξιδιωτική απαγόρευση!"
Την σφοδρή αντίδραση του Γκι Φερχόφστατ, ηγέτη της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη, προκαλεί η συνέντευξη που πήρε ο Τάκερ Κάρσλον από τον Βλαντίμιρ Πούτιν και η οποία «θα μεταδοθεί σύντομα».
Θα γίνει ο πρώτος Αμερικανός δημοσιογράφος που θα πάρει συνέντευξη από τον Βλαντίμιρ Πούτιν μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Ο Φερχόφστατ λοιπόν αποκαλεί τον Κάρλσον «παπαγαλάκι του Πούτιν», ενώ ζητεί να του επιβληθούν κυρώσεις, ακόμη και ταξιδιωτική απαγόρευση, μιλώντας στο Newsweek.
Ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου και νυν μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο οποίος κάλεσε την ΕΕ να διερευνήσει την επιβολή «ταξιδιωτικής απαγόρευσης» στον Κάρλσον και τον χαρακτήρισε «φερέφωνο» του Πούτιν προσθέτοντας: «Δεδομένου ότι ο Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου και η ΕΕ επιβάλλει κυρώσεις σε όλους όσους τον βοηθούν σε αυτή την προσπάθεια, φαίνεται λογικό να εξετάσει και η Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης την περίπτωσή του».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤτΕ: Κατά 4% αυξήθηκε το ενεργητικό των επαγγελματικών ταμείων το γ΄ τρίμηνο
- Αναβάθμιση ειδικού ληξιαρχείου με νέα ψηφιακή πλατφόρμα από 1η Ιανουαρίου 2026
- Αποχωρούν μετά το εισαγγελικό τελεσίγραφο οι αγρότες από το λιμάνι του Βόλου
- Πιερρακάκης: Στόχος μας περισσότερες επενδύσεις και μεγαλύτερη εξωστρέφεια
- ΕΛΣΤΑΤ: Το 88,7% των νοικοκυριών με πρόσβαση στο ίντερνετ το α΄εξάμηνο 2025, το 49,5% έκανε χρήση AI
- Nintendo: Απώλειες 14 δισ. δολαρίων λόγω ανόδου των τιμών στα τσιπ μνήμης
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 0,6% στη δύναμη του εμπορικού στόλου τον Οκτώβριο 2025
- Οικοδόμοι: 24ωρη απεργία για μισθούς, συμβάσεις και μέτρα ασφάλειας (Βίντεο)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








