Ο κ. Μουρτζούκος κατείχε προηγουμένως τη θέση του Account director στην εταιρεία dentsu international για έξι χρόνια, ενώ έχει περάσει από στελεχιακά πόστα σε εταιρείες όπως η Interpublic Group και η Zenith
Συνεχίστηκαν οι μετακινήσεις στελεχών σε στοιχηματικές εταιρείες ακόμα και λίγο πριν το τέλος του 2025. Σημειώνεται ότι, ήδη, από τις αρχές της προηγούμενης χρονιάς ήταν πολλά τα στελέχη γνωστών επιχειρήσεων που μεταπήδησαν σε στοιχηματικές, δείχνοντας τη δυναμική αυτών των εταιρειών.
Στην προκειμένη περίπτωση, πρόκειται για τον Γιώργο Μουρτζούκο, ο οποίος από την εταιρεία dentsu international βρέθηκε στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου στη Novibet στη θέση του Media Director.
Το γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τα Social media, τονίζοντας ότι «είμαι ευγνώμων να εντάσσομαι σε έναν δυναμικό και τόσο γρήγορα αναπτυσσόμενο οργανισμό και ανυπομονώ να αναλάβω νέες προκλήσεις».
Ο κ. Μουρτζούκος κατείχε προηγουμένως τη θέση του Account director στην εταιρεία dentsu international για έξι χρόνια, ενώ έχει περάσει από στελεχιακά πόστα σε εταιρείες όπως η Interpublic Group και η Zenith.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΒΙΟΤΕΡ: Στο Πρωτοδικείο η νέα συμφωνία εξυγίανσης
- Exxon: Πετρελαϊκός γίγαντας 80 δισ. δολαρίων βάζει τέλος στον πόλεμο με το Καζακστάν
- Ανθεκτική η αγορά εργασίας στις ΗΠΑ – Επιτάχυνση της παραγωγικότητας στο β΄ τρίμηνο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη και νέο ενδοσυνεδριακό ρεκόρ για τον Stoxx 600
- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Στρατηγικός ρόλος στο Great Sea Interconnector μέσω του ΑΔΜΗΕ
- CrediaBank: Στα 23 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 368%
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








