«Άντε κάνε κανένα παιδί», είπε στην πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ο βουλευτής Δράμας και πήγε σπίτι του...
Τη διαγραφή του βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία, μετά την χθεσινή χυδαία επίθεση του γαλάζιου βουλευτή Δράμας στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, όταν ανέφερε από το έδρανα του κυβερνώντος κόμματος: «Άντε κάνε κανένα παιδί», κι ενώ η κα Κωνσταντοπούλου αναφερόταν στις μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη.
Η απόφαση της ΝΔ αναφέρει:
«Σήμερα, την 7η Μαρτίου 2025 συνήλθε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας υπό την Προεδρία του Πρόεδρου της, Βουλευτή κ. Ιωάννη Τραγάκη, κατόπιν του υπ’αρ. 5/7.3.25 εγγράφου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σύμφωνα με το οποίο παραπέμπεται στην Επιτροπή με το ερώτημα της διαγραφής του από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, με βάση την περίπτωση β) του άρθρου 20 και το άρθρο 21 του Κανονισμού Λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Βουλευτής Δράμας κ. Δημήτριος Κυριαζίδης.
Η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε ότι συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρονται στο ανωτέρω έγγραφο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ότι ο κ. Δημήτριος Κυριαζίδης με την αντικοινοβουλευτική και αντισυναδελφική συμπεριφορά του εντός της Ολομέλειας της Βουλής, επέλεξε να θέσει τον εαυτό του εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Κατόπιν τούτων, ο Βουλευτής Δράμας κ. Δημήτριος Κυριαζίδης διαγράφεται από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μπέσεντ: Πιθανή συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν τις επόμενες ώρες για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Ανδρουλάκης από Βοιωτία: Άμεσες αποζημιώσεις και ενίσχυση της Πυροσβεστικής
- Deutsche Bank: Αγωγή 636 εκατ. δολαρίων από πρώην στελέχη για την υπόθεση Monte dei Paschi
- “Youth’s Financial Literacy”: Οικονομική αυτονομία για 2.589 μαθητές από την Τράπεζα Πειραιώς
- Pfizer: Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις στο β΄ τρίμηνο – Νέες περικοπές κόστους 2,5 δισ. δολαρίων
- Champions League: Σέντρα με φόντο το σεντόνι για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Ναϊμέγκεν (21:00)
- Θολό τοπίο για τις αρμοδιότητες διερεύνησης του δυστυχήματος με τα δυο ελικόπτερα στην Ψάθα
- Reuters: Οι ΗΠΑ εξαντλούν τα αποθέματα πυραύλων ακριβείας στον πόλεμο με το Ιράν
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









