Με αυτή τη συμφωνία επεκτείνεται και στον κατασκευαστικό κλάδο
Σε σύμπραξη με την εταιρεία ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. η οποία θα αναλάβει τη διανομή των προϊόντων Husqvarna Construction στην Ελλάδα και την Κύπρο προχώρησε η σουηδικός όμιλος Husqvarna.
Κατά πληροφορίες από την εταιρεία, η Husqvarna Construction στοχεύει στο να ενισχύσει τη θέση της στον κατασκευαστικό κλάδο στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου υπογράφοντας συμφωνία με την ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε., η οποία θα διανέμει τα προϊόντα της στους επαγγελματίες του κατασκευαστικού τομέα στις δύο χώρες.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο εταιρειών, η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. με έδρα την Αθήνα, είναι διανομέας με «ιδιαίτερη ιστορική σύνδεση» με την Husqvarna, καθώς έγινε ο πρώτος διανομέας της εταιρείας εκτός Σουηδίας το 1962. Σήμερα, είναι μια «κορυφαία ελληνική εταιρεία» με «ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών» μετά την πώληση στους τομείς της δασοκομίας, της φροντίδας κήπων και πάρκων, και με αυτή τη συμφωνία επεκτείνεται και στον κατασκευαστικό κλάδο.
«Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε τις επιχειρηματικές μας δράσεις και τη δυνατή σχέση μας με την συνεργάτιδα εταιρεία ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. στην Ελλάδα. Η εκτενής παρουσία τους στην αγορά, σε συνδυασμό με τις καλά εδραιωμένες υπηρεσίες μετά την πώληση, θα υποστηρίξει την ανάπτυξη και θα προσδώσει προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας στην ελληνική και κυπριακή κατασκευαστική βιομηχανία», δηλώνει ο Bernardo Cruz, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Υπηρεσιών της Husqvarna Construction για τη Δυτική και Νότια Ευρώπη.
Ωστόσο, η επιχειρηματική δραστηριότητα των αδαμαντοφόρων εργαλείων εξόρυξης πέτρας της Husqvarna στην Ελλάδα θα συνεχίσει τη λειτουργία της ως μέρος του Husqvarna Group και δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη συμφωνία. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο του 2024.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
- Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ και στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων
- Κύπρος: Έλαβε αιτήματα για απομάκρυνση πολιτών της ΕΕ από τη Μ. Ανατολή
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις