"Η ‘Ανδρος είναι ένας προορισμός με δυναμική που μπορεί να κάνει τη διαφορά"
Την ‘Ανδρο περιλαμβάνει ο νέος κατάλογος με τους δέκα ιδανικούς εναλλακτικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς που προτείνει για το 2024 η εφημερίδα EL PAIS.
«Χωρίς τα μεγάλα πλήθη τουριστών, αυτά τα μέρη δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα μεγάλα τουριστικά ονόματα της Ευρώπης», τονίζουν στην εισαγωγή οι ταξιδιωτικοί συντάκτες της δημοφιλούς Ισπανικής εφημερίδας που ξεκινούν το άρθρο με μια εντυπωσιακή φωτογραφία από τη γνωστή παραλία του Κυκλαδίτικου νησιού, «Της Γριάς Το Πήδημα» και ταυτόχρονα προτρέπουν τους εκατομμύρια αναγνώστες τους να ξεφύγουν από τα τετριμμένα.
Στην 5η θέση της λίστας βρίσκεται η ‘Ανδρος που όπως διαπιστώνει η εφημερίδα, «ταυτίζεται με την πεζοπορία και αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση μεταξύ των ελληνικών νησιών. Οι απαστράπτουσες παραλίες, οι αρχαιολογικοί χώροι, οι ορεινές περιοχές, η εντυπωσιακή βλάστηση, τα νεοκλασικά αρχοντικά και τα πανέμορφα χωριά έχουν ξεφύγει από τα “δίχτυα” του μαζικού τουρισμού, ενώ η πρωτοβουλία Andros Routes έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό περιπατητικό δίκτυο».
Σημειώνεται πως ο Δήμος ‘Ανδρου έχει αποσπάσει ήδη θετικά σχόλια για τη νέα διεθνή διάκριση στο πλαίσιο ενημέρωσης επαγγελματιών και οργανωτών ταξιδιών από την Ισπανία και άλλες αγορές.
«Η ‘Ανδρος είναι ένας προορισμός με δυναμική που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η εγγύτητα από την Αθήνα και η αυθεντικότητα μαζί με τη φύση, τα activities και τις τέχνες δημιουργούν μια μοναδική “μαγιά” εξαιρετικής ποιότητας», προσθέτει ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Τουρισμό στον Δήμο ‘Ανδρου, Νίκος Μουστάκας.
Ο «δεκάλογος» των εναλλακτικών προορισμών της EL PAIS περιλαμβάνει στις υπόλοιπες θέσεις την Τάρτου της Εσθονίας, το Τρεβίζο, το Αυστριακό Κουφστάιν, τη Λαπωνία, το Φράιμπουργκ, το Ντελφτ στην Ολλανδία, την Μπράγκα της Πορτογαλίας, το Ελβετικό εθνικό πάρκο και τη Νορβηγική Σέντζα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Stéphane Boujnah για Χρηματιστήριο Αθηνών: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, προς δημιουργία τεχνολογικού κόμβου
- Εξοχική κατοικία: Από τα 1.171 ευρώ στη Ζαγορά έως τα 4.615 ευρώ/τ.μ. στις Σπέτσες
- ΔΕΗ: Μετά την Ουγγαρία μπαίνει και στην Πολωνία με εξαγορά ΑΠΕ 277,3 MW
- Η BP βγάζει προς πώληση τα περιουσιακά της στοιχεία άνω των 2 δισ. δολαρίων στη Βόρεια Θάλασσα
- ΗΠΑ: Στο μικροσκόπιο 1,2 εκατ. Tesla για πιθανές βλάβες στην ανάρτηση
- Μόνιμος και σε όλη τη χώρα ο Προσωπικός Βοηθός για άτομα με αναπηρία
- ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - Ανακοίνωση για την Έναρξη του Προγράμματος Αγοράς Ιδίων Μετοχών
- Απαγορευτικό απόπλου: Πότε θα πέσουν οι άνεμοι, τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








