Νωρίς το πρωί ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις βομβάρδισαν σχολείο
Η Γαλλία καταδίκασε το ισραηλινό πλήγμα εναντίον ενός σχολείου στην πόλη της Γάζας, με 93 νεκρούς, σύμφωνα με τον απολογισμό της Πολιτικής Προστασίας της Λωρίδας της Γάζας.
«Εδώ και εβδομάδες, σχολικά κτίρια στοχοθετούνται επανειλημμένα, με έναν αφόρητο αριθμό θυμάτων μεταξύ των αμάχων», επισημαίνει το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας σε ένα δελτίο τύπου, υπενθυμίζοντας πως «ο σεβασμός του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου είναι επιβεβλημένος από το Ισραήλ».
Νωρίς το πρωί πάνω από 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν, όταν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις βομβάρδισαν σχολείο που είχε μετατραπεί σε κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων στη Λωρίδα της Γάζας, μετέδωσε το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αλμα της στερλίνας σε υψηλό 1,5 μήνα με το βλέμμα στην Τράπεζα της Αγγλίας
- Ευρωζώνη: Απότομο φρένο στην οικονομική ανάπτυξη τον Οκτώβριο – Βουτιά του PMI, στερεύει η ζήτηση
- Στους δρόμους ξανά την Πέμπτη 5/11 μαθητές, φοιτητές και καθηγητές
- Η απάντηση Αυγερινοπούλου για το συνεταίρο, πρώην σύζυγό της, του Mr. Χωριάτικο
- Eurostat: Μείωση 11,8% στο ρεύμα των επιχειρήσεων στην Ελλάδα το α’ εξάμηνο 2026
- Πληθωριστικό σοκ στην Ελλάδα: Στο 5,6% εκτινάχθηκε η ακρίβεια, πολύ πάνω από την ευρωζώνη
- Νέο ιστορικό υψηλό για τη Revolut με την αξία της να εκτοξεύεται στα 115 δισ. δολάρια
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Ισχυρή άνοδος με αιχμή τις τράπεζες μετά την εκλογική ανατροπή στις ΗΠΑ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









