Η εταιρεία έκανε γνωστή την άφιξη της κ. Ασλανίδου με ανάρτησή της
Νέα άφιξη έλαβε χώρα στα τέλη της χρονιάς στην αλυσίδα Super Market Metro AEBE, καθώς στην εταιρεία εργάζεται πλέον ως νέα Γενική Διευθύντρια Marketing για τα My market, METRO Cash & Carry και την Best Value στην Κύπρο, η Πόπη Ασλανίδου.
Το γεγονός έγινε γνωστό από την εταιρεία σε ανάρτησή της στα Social media τονίζοντας ότι η κ. Ασλανίδου «διαθέτει μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο του Marketing και της Επικοινωνίας, ειδικεύεται στο χτίσιμο και στην επανατοποθέτηση brands, στην ανάπτυξη καινοτόμων λειτουργιών και στη δημιουργία μακροπρόθεσμης στρατηγικής που συνδέει άρρηκτα το μάρκετινγκ με την επίτευξη επιχειρηματικών αποτελεσμάτων».
Η κ. Ασλανίδου ήταν μέχρι τον περασμένο Ιούλιο Executive Director Marketing στη Nova, μόνο για 10 μήνες, ενώ προηγουμένως είχε περάσει από αντίστοιχες θέσεις στην Εθνική Τράπεζα και στην εταιρεία παροχής ενέργειας Watt + Volt.
‘Εχει διατελέσει, δε, και Brand Advertising & Digital Director στον ΟΠΑΠ.
Το εν λόγω στέλεχος έρχεται στον όμιλο σε μια ιδιαίτερη στιγμή, αρχές της χρονιάς και με τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις αλυσίδες να ”φουντώνει”, εν όψει και της ολοκλήρωσης της συμφωνίας εξαγοράς της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός από τον Μασούτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέα «καμπάνα» της ΡΑΣ σε ΟΣΕ και Hellenic Train
- Η τεχνητή νοημοσύνη ανασχηματίζει τις αερομεταφορές στην Ασία
- Παλιές ταυτότητες: Τέλος τα ταξίδια από 3 Αυγούστου
- Νύχτα αγωνίας στην Πάρο από το ανεξέλεγκτο πύρινο μέτωπο
- Εκτός διοικητικού συμβουλίου του Star (Νέα Τηλεόραση Α.Ε.) η Mirjana Solak
- Βουτιά στις ασιατικές αγορές εν μέσω ανησυχιών για ΑΙ και Μέση Ανατολή
- Αλμα στις τιμές του πετρελαίου εν μέσω νέας πολεμικής κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
- Bridge financing έως €7,8 εκατ. από CrediaBank για την τουριστική επένδυση ONYX που κατασκευάζει η Aktor στη Σάνη
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








