Μαζί με τη σειρά Xiaomi 14, παρουσιάστηκαν τα Xiaomi Smart Band 8 Pro, Xiaomi Watch S3 και το Xiaomi Watch 2
Τη νέα ναυαρχίδα της, τη σειρά Xiaomi 14, παρουσίασε η εταιρεία στη διάρκεια του φετινού Mobile World Congress στην Βαρκελώνη.
Όπως ανακοινώθηκε η στρατηγική συνεργασία της Xiaomi και της Leica που επισημοποιήθηκε το 2022, έχει φέρει την επανάσταση στο κλάδο της απεικόνισης στα κινητά.
Όπως επισημάνθηκε στη διάρκεια των παρουσιάσεων η Xiaomi συνεχώς αναθεωρεί τα πρότυπα του κλάδου με κάθε νέα κυκλοφορία της. Η σειρά Xiaomi 14 αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα της συνεργασίας μέσα από την ενσωμάτωση των Leica Sumilux optics.
Επιπλέον, μαζί με τη σειρά Xiaomi 14, παρουσιάστηκαν τα Xiaomi Smart Band 8 Pro, Xiaomi Watch S3 και το Xiaomi Watch 2, με το καθένα από αυτά να είναι σχεδιασμένο για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη σε κάθε συνθήκη όπως κατά την άθληση ή την παρακολούθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΒΙΟΤΕΡ: Στο Πρωτοδικείο η νέα συμφωνία εξυγίανσης
- Exxon: Πετρελαϊκός γίγαντας 80 δισ. δολαρίων βάζει τέλος στον πόλεμο με το Καζακστάν
- Ανθεκτική η αγορά εργασίας στις ΗΠΑ – Επιτάχυνση της παραγωγικότητας στο β΄ τρίμηνο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη και νέο ενδοσυνεδριακό ρεκόρ για τον Stoxx 600
- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Στρατηγικός ρόλος στο Great Sea Interconnector μέσω του ΑΔΜΗΕ
- CrediaBank: Στα 23 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 368%
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








