Αλληλεγγύη και αγάπη προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη
Οι σπουδαστές του Τμήματος Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Εργαζομένων της εταιρείας Μασούτης δημιούργησαν εκατοντάδες χειροποίητα “Κουτιά Αγάπης” που περιείχαν λιχουδιές, γλυκίσματα και τα διένειμαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και κοινωνικές δομές σε πόλεις της Ελλάδας.
«Είμαστε περήφανοι που η γαστρονομία έγινε μέσο ενθάρρυνσης για την αλληλεγγύη και την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας. Μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία, θέλουμε να δείξουμε ότι η εκπαίδευση οφείλει να μεταδίδει στους σπουδαστές την αξία της προσφοράς, ώστε να αναπτύξουν ένα αίσθημα αλληλεγγύης απέναντι στις ευάλωτες ομάδες και να συμβάλλουν στη βελτίωση της κοινωνικής συνοχής» δήλωσε η Γενική Διευθύντρια του Ομίλου, κα Όλγα Κριτσιμά.
«Στην Δ. Μασούτης Α.Ε. πιστεύουμε ότι ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής με ιδιαίτερες αξίες, όπως η φιλανθρωπία, η αλληλεγγύη, η κοινωνική δικαιοσύνη και η κοινωνική συμμετοχή. Γι αυτό λοιπόν όλοι μαζί, εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρείας Μασούτης αλλά και σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, συνεργαστήκαμε για να ετοιμάσουμε εορταστικά «Κουτιά Αγάπης» τα οποία θα χαρίσουν χαμόγελα σε ανθρώπους που φιλοξενούνται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και κοινωνικές δομές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας» δήλωσε ο Διευθυντής Marketing της Δ. Μασούτης Α.Ε., κος Ιωάννης Καλαϊτζάκης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μετά το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, ο Γεωργιάδης ανακάλυψε «κενό»
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Επιστροφή πάνω από τις 2.700 μονάδες με οδηγό τις τράπεζες
- POLITICO: Η Ελλάδα δεν θα λάβει τον ισραηλινό source code για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
- Ενοίκια μέσω τραπεζών: Το κράτος ζητά συμμόρφωση, αλλά το σύστημα δεν είναι έτοιμο
- QUALCO GROUP Α.Ε. - Πρόσκληση σε Τηλεδιάσκεψη για την παρουσίαση των Οικονομικών Αποτελεσμάτων του Α’ Εξαμήνου 2026 του Ομίλου Qualco
- ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ - Ρυθμιζόμενη Πληροφορία (Κανονισμός ΕΕ 596/2014: Γνωστοποίηση χρηματιστηριακών συναλλαγών)
- UniCredit, Commerzbank: Η εξαγορά προχωρά, αλλά το Βερολίνο βάζει «κόκκινες γραμμές»
- YALCO - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α.Ε. - Οικονομική έκθεση YALCO – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α.Ε. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








