Ως επίσημος αντιπρόσωπος της Accoya στην Ελλάδα, προμηθεύει ξυλεία Accoya που χρησιμοποιείται στις προσόψεις των τριών νέων νοσοκομειακών μονάδων
Η Interwood – Ξυλεμπορία Α.Τ.Ε.Ν.Ε. ανακοίνωσε ότι συμμετέχει ως προμηθευτής στην κατασκευή των νέων νοσοκομείων σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη, τα οποία πραγματοποιούνται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).
Οπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωση, ως επίσημος αντιπρόσωπος της Accoya στην Ελλάδα, προμηθεύει ξυλεία Accoya που χρησιμοποιείται στις προσόψεις των τριών νέων νοσοκομειακών μονάδων. Η συμμετοχή της Εταιρείας στο έργο αφορά την προμήθεια των απαιτούμενων ποσοτήτων ξυλείας Accoya, με το συνολικό ύψος της να ανέρχεται σε περίπου € 1,0 εκατ.
Τα έργα — το Παιδιατρικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής και το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης — έχουν σχεδιαστεί από τον διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Renzo Piano και την ομάδα του, με έμφαση στη βιωσιμότητα, τη λειτουργικότητα και την αρμονική ενσωμάτωση στο φυσικό περιβάλλον.
Η αρχιτεκτονική προσέγγιση των νέων νοσοκομείων βασίζεται:
• στη μέγιστη αξιοποίηση φυσικού φωτός,
• στη δημιουργία πράσινων χώρων,
• και στη χρήση υλικών χαμηλού περιβαλλοντικού αποτυπώματος.
Η επιλογή της Accoya για τις εξωτερικές επενδύσεις ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις ανθεκτικότητας, σταθερότητας και περιβαλλοντικής υπευθυνότητας που χαρακτηρίζουν το έργο.
Accoya: Υλικό υψηλής απόδοσης για απαιτητικές εφαρμογές
Η Accoya αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένη ξυλεία υψηλής τεχνολογίας, με μοναδικά χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική για κτίρια και κατασκευές με μεγάλης διάρκειας ζωής:
• Ανώτερη ανθεκτικότητα (Class 1) σε σήψη και βιολογικούς παράγοντες
• Εξαιρετική διαστασιακή σταθερότητα
• Πιστοποιημένη βιωσιμότητα και χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα (FSC – C2C Certified®Full Scope Gold)
• Μακροχρόνια αντοχή με μικρές απαιτήσεις συντήρησης (50 χρόνια εγγύηση για χρήση πάνω από το έδαφος).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΒΙΟΤΕΡ: Στο Πρωτοδικείο η νέα συμφωνία εξυγίανσης
- Exxon: Πετρελαϊκός γίγαντας 80 δισ. δολαρίων βάζει τέλος στον πόλεμο με το Καζακστάν
- Ανθεκτική η αγορά εργασίας στις ΗΠΑ – Επιτάχυνση της παραγωγικότητας στο β΄ τρίμηνο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη και νέο ενδοσυνεδριακό ρεκόρ για τον Stoxx 600
- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Στρατηγικός ρόλος στο Great Sea Interconnector μέσω του ΑΔΜΗΕ
- CrediaBank: Στα 23 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 368%
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








