Η INTRALOT ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της θυγατρικής της στις ΗΠΑ INTRALOT, Inc. με τη Λοταρία του Γουαϊόμινγκ για πέντε επιπλέον χρόνια. Η INTRALOT, Inc. θα συνεχίσει να παρέχει σύστημα λειτουργικής διαχείρισης και υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών στη Λοταρία του Γουαϊόμινγκ μέχρι τον Αύγουστο του 2029.
_x000D_
Από την πρώτη κυκλοφορία του παιχνιδιού WyoLotto το 2014 και σε στενή συνεργασία με τη Λοταρία του Γουαϊόμινγκ, η INTRALOT, Inc. στηρίζει σταθερά τη Λοταρία στην επέκταση του χαρτοφυλακίου της, με πιο πρόσφατο το παιχνίδι κληρώσεων «2by2®» που προστέθηκε τον Μάρτιο του 2021. Με τη συνεχή ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου παιχνιδιών της και τη συνεργασία με την INTRALOT, Inc., η Λοταρία του Γουαϊόμινγκ έχει συνεισφέρει πάνω από 25 εκατ. δολάρια σε μόλις πέντε χρόνια στην Πολιτεία του Γουαϊόμινγκ.
_x000D_
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Λοταρίας του Γουαϊόμινγκ, Jon Clontz, δήλωσε: «Στη Λοταρία του Γουαϊόμινγκ, η διαδικασία επιλογής ενός τεχνολογικού παρόχου για τυχερά παιχνίδια είναι ζωτικής σημασίας και τη διαχειριζόμαστε με πλήρη υπευθυνότητα. Είναι τιμή μας να επεκτείνουμε τη σχέση μας με την INTRALOT, Inc. και συνεχίζουμε να βασιζόμαστε στην αμοιβαία επωφελή, αξιόπιστη και υψηλών επιδόσεων συνεργασία μας».
_x000D_
«Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη και τη μακροχρόνια συνεργασία με τη Λοταρία του Γουαϊόμινγκ και προσδοκούμε στη δημιουργία περαιτέρω αξίας και ανάπτυξής της μέσω της τεχνολογίας αιχμής και της προηγμένης ποιότητας των υπηρεσιών μας», δήλωσε ο Byron Boothe, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT, Inc. «Προσβλέπουμε στη στενή συνεργασία και στη συνεισφορά μας στη δημιουργία εσόδων για τη μεγάλη Πολιτεία του Γουαϊόμινγκ».
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αιφνιδιαστική ακύρωση από Τραμπ: Στον «πάγο» η επιτροπή των ισχυρών της τεχνολογίας
- Τουρκική πρόκληση με αντι-NAVTEX για το «Abeille Marengo»: Η Άγκυρα απαιτεί άδεια για το καλώδιο Κρήτης – Κύπρου
- ΕΚΤ: Κούρσα για δύο η διαδοχή της Λαγκάρντ – Μοναδικοί υποψήφιοι οι Κνοτ και ντε Κος
- ΟΛΠ: Ολοκληρώθηκε η ίδρυση νέας θυγατρικής εταιρείας για τα logistics στον Πειραιά
- Το FBI συνέλαβε τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ – Σοβαρές καταγγελίες για υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων
- Dimand: Στον όμιλο Sani/Ikos οι Γούρνες Κρήτης έναντι 72,5 εκατ. ευρώ – Επιβεβαίωση του Financial Report
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Νέα πτώση 2,22% με βουτιά Metlen και Coca-Cola HBC και απώλειες στις τράπεζες
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








