H Flora Food Greece επιβεβαίωσε την πώληση εμπορικών σημάτων στην Μινέρβα
H Flora Food Greece, μέλος του Ομίλου Flora Food,με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει την πώληση των εμπορικών σημάτων ελαιόλαδου «Άλτις» και «Ελάνθη», του εμπορικού σήματος καλαμποκέλαιου «Φλώρα» και του εμπορικού σήματος ηλιέλαιου «Sol» στην εταιρεία Μινέρβα. Η μεταβίβαση των εμπορικών σημάτων τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης των Αρχών Ανταγωνισμού.
Η πώληση ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική απόφαση του Ομίλου Flora Food να υποστηρίξει περαιτέρω την ανάπτυξη του βασικού χαρτοφυλακίου του.
Ο Ιωσήφ Βυθούλκας, Country Director για την Ελλάδα και την Κύπρο της Flora Food Greece, δήλωσε: «Η πώληση αυτών των εμπορικών σημάτων αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής απόφασης να επικεντρωθούμε στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των βασικών μας προϊόντων επάλειψης και στις κατηγορίες μη γαλακτοκομικών προϊόντων (κρέμες και τυριά) καθώς και υγρών μαργαρινών για μαγειρική χρήση. Συνεχίζουμε σταθερά την αναπτυξιακή μας πορεία στην Ελλάδα, με τις εμβληματικές μάρκες μας Vitam, Becel, ProActiv, Φυτίνη και Super Fresco στο επίκεντρο της στρατηγικής μας. Διατηρούμε την ισχυρή μας παρουσία στην Ελλάδα παραμένοντας προσηλωμένοι στην παραγωγή, διανομή και πώληση προϊόντων τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Στο 6,19% έπεσαν τα επιτόκια στα 30ετή στεγαστικά δάνεια
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με θετικό πρόσημο όλοι οι δείκτες
- Αναβλήθηκε ο αγώνας μπάσκετ Ολυμπιακού – Φενέρ λόγω …βροχής
- Κακοκαιρία Byron: Μήνυμα 112 στην Αττική – Πού υπάρχουν προβλήματα
- Υποκλοπές: Αίτημα ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέας Αριστεράς για σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας
- Κακοκαιρία: Μόνο όσοι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν θα προσέλθουν στις υπηρεσίες τους
- Ταξί: Αναστέλλουν την απεργία, θα κυκλοφορήσουν κανονικά την Παρασκευή 5/12 στην Αττική
- To μεταλλικό νερό S.Pellegrino ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη Ferrari
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









