Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι 11.000-12.000 Βορειοκορεάτες στρατιώτες βρίσκονταν στη Ρωσία
Στρατεύματα της Βόρειας Κορέας ενεπλάκησαν τις προηγούμενες ημέρες σε μάχη στη ρωσική περιοχή Κουρσκ, για πρώτη φορά, δήλωσαν σήμερα δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο Reuters.
Ένας από τους αξιωματούχους, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, είπε ότι έλαβαν μέρος σε μάχη στις 4 Νοεμβρίου. Οι αξιωματούχοι δεν ανέφεραν αν οι βορειοκορεατικές δυνάμεις υπέστησαν απώλειες και δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για την εμπλοκή.
Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε την Τρίτη ότι οι πρώτες μάχες μεταξύ του ουκρανικού στρατού και των στρατευμάτων της Βόρειας Κορέας «άνοιξαν μια νέα σελίδα αστάθειας στον κόσμο». Νωρίτερα ο υπουργός Άμυνας είχε δηλώσει ότι μια «μικρή εμπλοκή» έλαβε χώρα.
Ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Ρουστέμ Ουμέροφ επιβεβαίωσε, σε συνέντευξη στη νοτιοκορεάτικη τηλεόραση, ότι η πρώτη εμπλοκή με στρατεύματα της Βόρειας Κορέας συνιστά προφανή κλιμάκωση στον πόλεμο που ξεκίνησε το 2022.
Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι 11.000-12.000 Βορειοκορεάτες στρατιώτες βρίσκονταν στη Ρωσία, εκ των οποίων τουλάχιστον 10.000 είχαν αναπτυχθεί στο Κουρσκ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Alpha Bank: Επιτυχής τιμολόγηση 6ετούς Πράσινου ομολόγου υψηλής εξοφλητικής προτεραιότητας ύψους 600 εκατ. ευρώ
- ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
- ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Σαράντης: Διανέμει καθαρό μέρισμα 0,3753 ευρώ ανά μετοχή
- Υ/ΚΝΟΤ: Από 29 Απριλίου σε διαπραγμάτευση οι νέες μετοχές από την αύξηση κεφαλαίου
- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








