Εντολή για την πλήρη διερεύνηση της καταγγελίας των εργαζομένων σύμφωνα με την οποία, ενώ ο συρμός βρισκόταν σε κίνηση, άνοιξαν οι πόρτες της μίας πλευράς
Εντολή για τη διενέργεια έρευνας έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αριστείδης Κορέας, με αφορμή καταγγελία των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) για σοβαρό πρόβλημα δυσλειτουργίας στις πόρτες συρμού του ΗΣΑΠ ενώ βρισκόταν εν κινήσει, νωρίς το πρωί της Πρωτοχρονιάς.
Ο κ. Κορέας έδωσε εντολή για την πλήρη διερεύνηση της καταγγελίας σύμφωνα με την οποία, ενώ ο συρμός βρισκόταν σε κίνηση μεταξύ των σταθμών Άνω Πατησίων και Περισσού, άνοιξαν οι πόρτες της μίας πλευράς.
Η εντολή του εισαγγελέα είναι να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα της καταγγελίας και να εντοπιστεί αν υπήρξε κίνδυνος για όσους επέβαιναν στον συρμό. Η έρευνα θα εστιάσει στο αν τελέστηκε το αδίκημα της διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνιών.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης της ΣΤΑΣΥ, το υπό διερεύνηση περιστατικό αφορά «στιγμιαίο άνοιγμα και κλείσιμο των θυρών. Ο συρμός εκκενώθηκε στον σταθμό Περισσός, αποσύρθηκε από την κυκλοφορία και οδηγήθηκε στην επισκευαστική βάση, όπου και αναζητείται το αίτιο που προκάλεσε τη δυσλειτουργία των θυρών». Αναφέρεται επίσης ότι ο συρμός έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα «ανακαίνισης 14 συρμών της Γραμμής 1, που υλοποιείται αυτή την περίοδο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- AUTOHELLAS AΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΥ
- Η Anthropic αποκάλυψε το Claude Opus 5.5 – Έμφαση σε απόδοση και χαμηλότερο κόστος
- Ερντογάν στον ΟΗΕ: Ζήτησε μεταρρύθμιση του Συμβουλίου Ασφαλείας και αναγνώριση της Παλαιστίνης
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 2026
- Ευρωαγορές: Οριακή άνοδος με το βλέμμα στο πετρέλαιο
- Υπογράφηκε η συμφωνία ΗΠΑ, Δανίας και Γροιλανδίας για νέες αμερικανικές βάσεις
- Παπαδοπούλου: Σε τρίτη εταιρεία ανήκει το βυτιοφόρο που ερευνάται για απόρριψη αποβλήτων
- Τραμπ στον ΟΗΕ: «Θα μπορούσα να εξολοθρεύσω το Ιράν, αλλά αναμένω συμφωνία μετά τις ενδιάμεσες εκλογές»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








