Πρόκειται για «κατάφωρη παραβίαση της συμφωνίας» από την πλευρά της Χαμάς
Η κυριότερη ισραηλινή οργάνωση που αγωνίζεται για την απελευθέρωση των ομήρων οι οποίοι κρατούνται στη Γάζα δήλωσε ότι έμαθε πως η Χαμάς δεν θα παραδώσει σήμερα παρά μόνο τέσσερις σορούς ομήρων, καταγγέλλοντας «παραβίαση» της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός.
«Οι οικογένειες των ομήρων είναι σοκαρισμένες και απογοητευμένες αφότου έμαθαν ότι μόνο τέσσερις σοροί ομήρων από τους 28 [νεκρούς ομήρους] που κρατούνται από τη Χαμάς θα παραδοθούν σήμερα», ανέφερε σε μια ανακοίνωση το Φόρουμ των οικογενειών των ομήρων.
«Αυτό συνιστά κατάφωρη παραβίαση της συμφωνίας από τη Χαμάς. Αναμένουμε από την ισραηλινή κυβέρνηση και τους μεσολαβητές να λάβουν αμέσως μέτρα για να διορθώσουν αυτή τη σοβαρή αδικία», προστίθεται στην ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μάχη με τις φλόγες και θρήνος για τους τρεις νεκρούς στην πρώτη γραμμή
- Επιστροφή της Γερμανίας στην ανάπτυξη με αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,2% το β’ τρίμηνο
- Η QatarEnergy εισάγει αμερικανικό LNG: Αγόρασε 33 φορτία για να καλύψει το κενό από τα Στενά του Ορμούζ
- ΓΣΕΕ: Ζητά κυβερνητική παρέμβαση για τους 170 εργαζόμενους της αλυσίδας σούπερ μάρκετ MERE
- Πάνω από 250.000 ωφελούμενοι από τα προγράμματα της ΔΥΠΑ στην Αττική
- Ανεργία: Στο 8% η Ελλάδα, «κολλημένη» στο 6,3% η ευρωζώνη τον Ιούνιο
- Πτωτικές τάσεις για ευρώ και στερλίνα στην αγορά συναλλάγματος
- Επιταχύνει η οικονομία της ευρωζώνης: Ανάπτυξη 1% το β΄ τρίμηνο του 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








