Ήταν μια επιλεκτική διαρροή στοχευμένη για να αμαυρώσει το πρόσωπό μου, είπε αναφερόμενος στη δημοσίευση του πόθεν έσχες του
Τελικά στο «ραντεβού των 5», τη συνεδρίαση των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στην Κουμουνδούρου, πήγε μόνο ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Παύλος Πολάκης, καθώς Απόστολος Γκλέτσος, Σωκράτης Φάμελλος και Νικόλας Φαραντούρης αρνήθηκαν να δώσουν το παρών εξαιτίας του εξώδικου που είχε στείλει ο έκπτωτος πρόεδρος για την διαρροή του πόθεν έσχες τουκαι τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τη συνάντηση ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τον λυπεί η απουσία των υπόλοιπων, μίλησε για επιλεκτική διαρροή του πόθεν έσχες του, ενώ αναφορικά με το εξώδικο που έστειλε, επισήμανε ότι δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσει νομικά τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
Ειδικότερα, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δήλωσε:
«Με λυπεί η απουσία των άλλων που έχουν δηλώσει πρόθεση για υποψηφιότητα. Έπρεπε να είμαστε όλοι εδώ χωρίς προϋποθέσεις για να έχουμε έναν διάλογο για την ομαλή πορεία του κόμματος στην εκλογή προέδρου και επίσης στη διεξαγωγή ενός συνεδρίου το οποίο πρέπει να γίνει στην ώρα του και να χωράει όλους τους συνέδρους. Όχι επιλεκτική μεταχείριση».
Σχετικά με το εξώδικο, υπογράμμισε ότι «το περιεχόμενο έχει σε μεγάλο βαθμό ήδη ικανοποιηθεί από την γρήγορη αντίδραση του κόμματος που δημοσίευσε τα πέντε “πόθεν έσχες” με τους συνταγματικούς όρους της ισονομίας και της ισότιμης μεταχείρισης, όπως έπρεπε να γίνει εκ των προτέρων».
Και συνέχισε λέγοντας: «Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να προβεί η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος σε μια έρευνα για τη διαρροή που προέκυψε. Ήταν μια επιλεκτική διαρροή στοχευμένη για να αμαυρώσει το πρόσωπό μου. Υπάρχουν μερικές φορές που κάποιος πρέπει να θέσει μερικά όρια. Δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσω τον ΣΥΡΙΖΑ νομικά, συνεπώς δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για προώθηση του ζητήματος στην εισαγγελία. Θα ήταν καλό για την αξιοπιστία του κόμματος να προχωρήσει σε μια έρευνα για το πώς προέκυψε αυτή η διαρροή».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Business δισ. υπέγραψαν ΗΠΑ και Ιπανωβία – Η Τακαΐτσι υποσχέθηκε να προτείνει τον Τραμπ για το Νόμπελ Ειρήνης
- ΟΗΕ: Οι χώρες δεν κρατούν τις δεσμεύσεις τους για να συγκρατήσουν την αύξηση της θερμοκρασίας
- North Evia Pass 2025: Μέχρι Τετάρτη 29/10 οι αιτήσεις για το voucher των 150 ευρώ
- 🔴Live η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη
- Παράταση για το IRIS από 1η Δεκεμβρίου η υποχρεωτική εφαρμογή για επιχειρήσεις
- Το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη από τον Μεσοπόλεμο έως σήμερα
- Η BAT σταματά την κυκλοφορία μη αδειοδοτημένων προϊόντων στις ΗΠΑ
- H Open AI έδωσε στοιχεία για τους χρήστες που εμφανίζουν ψύχωση ή αυτοκτονικές σκέψεις
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








