Από τα χρήματα που θα επιδικαστούν, θα στηρίξουμε δομές συμπερίληψης, τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε γνωστό, με ανάρτησή του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, ότι υπέβαλε έγκληση κατά του Παύλου Πολάκη, τονίζοντας πως θα ακολουθήσει και αγωγή αποζημίωσης.
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνει στην ανάρτησή του πως δεν προτίθεται να δείξει περαιτέρω ανοχή στις επιθέσεις που δέχεται και πως με τα χρήματα που θα του επιδικαστούν θα στηρίξει δομές συμπερίληψης.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«”ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ” και “ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ”
Τον Ιούλιο που μας πέρασε, ήμουν ο μόνος πολιτικός αρχηγός που στάθηκε τόσο δυνατά και ξεκάθαρα ενάντια στην επιζήμια συμφωνία για την Τράπεζα Αττικής. Τη μέρα λοιπόν που πέρασε στα ψιλά η συμφωνία από τη Βουλή, ο «μισός ΣΥΡΙΖΑ» εξύβριζε γυναίκα μετακλητή υπάλληλο όσο ο άλλος μισός ΣΥΡΙΖΑ κρυβόταν να μη μιλήσει για το συστημικό deal που έχει ήδη κοστίσει πολλά εκατομμύρια στο φορολογούμενο.
Αμέσως μετά, το ένα μισό ήθελε να διαγράψει οριστικά το άλλο. Στο τέλος, τα δύο μισά συμφώνησαν: “Να μην έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα” και “ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ από τη χώρα”.
Ανοχή τέλος.
Σήμερα υπέβαλα έγκληση κατά Παύλου Πολάκη. Θα ακολουθήσει και αγωγή αποζημίωσης. Από τα χρήματα που θα επιδικαστούν, θα στηρίξουμε δομές συμπερίληψης».
«ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ» και «ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»
Τον Ιούλιο που μας πέρασε, ήμουν ο μόνος πολιτικός αρχηγός που στάθηκε τόσο δυνατά και ξεκάθαρα ενάντια στην επιζήμια συμφωνία για την Τράπεζα Αττικής. Τη μέρα λοιπόν που πέρασε στα ψιλά η συμφωνία από τη Βουλή, ο «μισός ΣΥΡΙΖΑ» εξύβριζε…
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) January 10, 2025
Απάντηση Πολάκη
Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη τα εξής: «Καλώς να ορίσεις στις αίθουσες των δικαστηρίων μαζί με τους άλλους μηνυτές μου». Ενώ πρόσθεσε: «Έκλεισες τον κύκλο της απατεωνιάς και σβήνεις από τον χάρτη…».
Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:
«Αχ καημένο!!! Δεν πάει καλά το Κίνημα Δημοκρατίας σου και ψάχνεις τρόπο να βρεθείς στη δημοσιότητα! Καλώς να ορίσεις στις αίθουσες των δικαστηρίων μαζί με τους άλλους μηνυτές μου Άδωνι, Στουρνάρα, Λοβέρδο κλπ. ΥΓ. Έκλεισες τον κύκλο της απατεωνιάς και σβήνεις από τον χάρτη…».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αμοιβή $10 εκατ. από ΗΠΑ για πληροφορίες των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης
- Αεροδρόμιο Τερουέλ στην Ισπανία: Ασφαλές καταφύγιο για αεροπλάνα που καθηλώθηκαν λόγω του πολέμου
- Tο ΝΑΤΟ απέσυρε όλη την αποστολή που είχε στο Ιράκ
- Μέση Ανατολή: 1.021 οι νεκροί στο Λίβανο από τις επιθέσεις του Ισραήλ
- Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει άδεια στις ΗΠΑ για χρήση βάσεων κατά του Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
- Ποινή στο Φουρνιέ, χάνει το ντέρμπι με Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα
- Νέα διοικητική δομή για το project Audi F1
- Helleniq Energy: Ανακοίνωσε ότι αντικαθιστά τα φορτία που χάνει από το Ορμούζ με άλλους τύπους αργού
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








