Καθαρά κέρδη ύψους 121,3 εκατ. ευρώ εμφάνισε στο εννεάμηνο του 2014 ο ΟΠΑΠ, έναντι καθαρών κερδών 111,7 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2013.
Τα καθαρά κέρδη στο τρίτο τρίμηνο του 2014 διαμορφώθηκαν στα 55,9 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 25,9% έναντι των 44,4 εκατ. ευρώ του τρίτου τριμήνου του 2013.
Οι πωλήσεις εμφάνισαν αύξηση κατά 12,9% και ανήλθαν στα 2,981 δισ. ευρώ έναντι 2,641 δισ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2013.
Οι πωλήσεις του τρίτου τριμήνου αυξήθηκαν σημαντικά κατά 19,1% και ανήλθαν στα 1,068 δισ. ευρώ, έναντι 897,6 εκατ. ευρώ στο τρίτο τρίμηνο του 2013, αύξηση η οποία αποδίδεται κατά κύριο λόγο στην ισχυρή επίδοση των Ελληνικών Λαχείων και τη συνεχιζόμενη αύξηση του Στοιχήματος.
Τα καθαρά έσοδα εννεαμήνου αυξήθηκαν κατά 10% στα 961,8 εκατ. ευρώ έναντι 874,8 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2013.
Τα καθαρά έσοδα του τρίτου τριμήνου αυξήθηκαν κατά 17,9% στα 345,6 εκατ. ευρώ, έναντι 293,2 εκατ. ευρώ στο τρίτο τρίμηνο του 2013, σημειώνοντας περαιτέρω βελτίωση έναντι της αύξησης του πρώτου εξαμήνου του 2014 ύψους 6%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε το ενημερωτικό για δημόσια προσφορά ομολογιών Lamda Development
- Βορίζια: Σύλληψη του δεύτερου ατόμου που εμφανίζεται στο βίντεο με τους πυροβολισμούς
- Αντιπολίτευση για φορολογική μεταρρύθμιση: «Δίνει λίγα στους πολλούς και πολύ περισσότερα στα υψηλά εισοδήματα»
- Wall Street: Απώλειες με το βλέμμα σε AI και δασμούς Τραμπ
- Titan: Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Vracs de l’Estuaire
- Στάσσης (ΔΕΗ): Το σχέδιο για Data Center στη Ρουμανία και η αυξημένη ζήτηση ενέργειας λόγω AI
- Κικίλιας: «Έρχονται στρατηγικές αμερικανικές επενδύσεις σε λιμάνια και ναυπηγεία»
- Δήμας και Κυρανάκης με τον Συντονιστή του ΒΒΑ Corridor στην Ελλάδα, Μάριο Μάουρο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







