Ελλάδα

Κέρκυρα: Βουλιάζει από επισκέπτες το Πάσχα αλλά δεν έχει παθολόγο

Κλειστή η παθολογική κλινική από 2 έως και 7 Μαΐου στο γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας

Την ώρα που το νησί της Κέρκυρας πλημμυρίζει από κόσμο για το Πάσχα το γενικό νοσοκομείο του νησιού μένει χωρίς παθολόγο και μάλιστα για τρεις μέρες.

Άλλη μια, δυστυχώς συνηθισμένη, εικόνα διάλυσης του ΕΣΥ, ιδιαίτερα στα νησιά, και μάλιστα σε εκείνα που είναι διεθνείς τουριστικοί προορισμοί κι ενώ η τουριστική σεζόν ανοίγει αυλαία. Κατά τα άλλα, ο υπ. Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δίνει «μάχη» στα social media με αναρτήσεις του εναντίον των νοσοκομειακών γιατρών όταν προβαίνουν σε καταγγελίες ή συνάπτει συμφωνίες με το υπ. Άμυνας να συνδράμει στέλνοντας οπλίτες γιατρούς σε νησιά του Αιγαίου για το καλοκαίρι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γεωργιάδης: «Ψελλίζει» αριθμούς απαντώντας σε δημοσίευμα για «Βάρδιες τρόμου στα νοσοκομεία Παίδων»

Στις καταγγελίες για εξαντλητικές εφημερίες των αναισθησιολόγων στο «Αγλαΐα Κυριακού» κάνει λόγο για μια μόνο κενή οργανική θέση...

Συγκεκριμένα, το Σωματείο των Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας  αναγκάστηκε να προχωρήσει σε έκτακτη ανακοίνωση ώστε να ενημερώσει τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού.

Ειδικότερα, με ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου σημειώνει πως για τρεις ημέρες κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, η Παθολογική Κλινική θα λειτουργεί χωρίς ειδικευόμενο παθολόγο.

Η ανακοίνωση:

 «Το Σωματείο Εργαζομένων με βαθύ αίσθημα κοινωνικής ευθύνης αναγκαζόμαστε να ενημερώσουμε τους πολίτες και τους επισκέπτες της Κέρκυρας ότι για 3 ημέρες κατά τη διάρκεια των εορτών ( 2/5, 4/5 και 7/5 ) η Παθολογική κλινική του νοσοκομείου θα λειτουργεί χωρίς ειδικευμένο παθολόγο σε ενεργή εφημερία».

«Μπάλωμα» με τρεις οπλίτες γιατρούς στα ιατρεία Φολέγανδρου, Σύμης και Ανάφης

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu