Εφτασε τα 16,13 δισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 1,94 δισεκατομμύρια ευρώ)
Το διμερές εμπόριο μεταξύ της Κίνας και της Κένυας κατέγραψε υψηλό ρεκόρ στο πρώτο τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν στις 22 Απριλίου, αναδεικνύοντας την εμβάθυνση των οικονομικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών.
Σύμφωνα με τη Γενική Διεύθυνση Τελωνείων της Κίνας, το διμερές εμπόριο αγαθών στο πρώτο τρίμηνο του έτους κατέγραψε ετήσια αύξηση 11,9% στα 16,13 δισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 1,94 δισεκατομμύρια ευρώ) σηματοδοτώντας το έκτο συνεχόμενο τρίμηνο της αύξησης του.
Οι κινεζικές εξαγωγές στην Κένυα κατέγραψαν ετήσια αύξηση 11,8% κατά την ίδια περίοδο, ενώ εισαγωγές από την Κένυα αυξήθηκαν 13,2%, σύμφωνα με τα στοιχεία των τελωνείων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
- Τραμπ: «Δεν έχουμε λάβει τελική απόφαση» για το αν θα επιτεθούμε στο Ιράν
- TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - Εισήγηση του Δ.Σ. για διανομή μερίσματος €0,04 ανά μετοχή για την χρήση του 2025
- Μπιλ Κλίντον για σκάνδαλο Έπσταϊν: «Δεν είδα τίποτα, ούτε έκανα κάτι μεμπτό»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με μεικτά πρόσημα, αλλά με τον Φεβρουάριο τον 8ο σερί μήνα κερδών
- TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - Πρόσκληση των Μετόχων στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση
- Trastor: Στα 822,6 εκατ. ευρώ η αξία του χαρτοφυλακίου το 2025 – Προχωρά σε αύξηση κεφαλαίου 150 εκατ. ευρώ
- Βουτσινάς (ΚΕΕΕ): «Η εποχιακή απασχόληση πολιτών τρίτων χωρών στην εστίαση αποτελεί ρεαλιστική λύση»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








