Το ποσοστό αυτό της αύξησης είναι μεγαλύτερο από το ποσοστό αύξησης 2,9% που είχε καταγραφεί στο πρώτο εξάμηνο του 2025
Το εξωτερικό εμπόριο της Κίνας κατέγραψε σταθερή αύξηση τη χρονιά που διανύουμε, παρά την παγκόσμια αστάθεια, απομακρύνοντας τις ανησυχίες για την ανθεκτικότητα της κινεζικής οικονομίας.
Οι συνολικές εισαγωγές και εξαγωγές προϊόντων στην Κίνας στην ισοτιμία του κινεζικού νομίσματος αυξήθηκαν στα 25,7 τρισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 3,07 τρισεκατομμύρια ευρώ) στο επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου του 2025, με ετήσια αύξηση 3,5%, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν στις 7 Αυγούστου.
Το ποσοστό αυτό της αύξησης είναι μεγαλύτερο από το ποσοστό αύξησης 2,9% που είχε καταγραφεί στο πρώτο εξάμηνο του 2025, σύμφωνα με τη Γενική Διεύθυνση Τελωνείων της Κίνας (GAC).
Παρά τις προκλήσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος, το εξωτερικό εμπόριο της Κίνας διατηρεί την ανοδική δυναμική του κατά τη χρονιά που διανύουμε, ενισχύοντας την τάση της σταθερής οικονομικής ανάκαμψης, δήλωσε ο Λιου Νταλιάνγκ, διευθυντής του Τμήματος Στατιστικής Ανάλυσης της GAC.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. - Αλλαγή Επωνυμίας
- ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕΒΕ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ/ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
- Νότια Κορέα: Θανατική ποινή, η εισαγγελική πρόταση για τον πρώην πρόεδρο Γιουν Σουκ Γέολ
- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Αλλαγές στους Δείκτες της Αγοράς Μετοχών ΧΑ
- Δίκη Novartis: Με αναστολή η καταδίκη στους «Μάξιμο Σαράφη» και «Αικατερίνη Κελέση»
- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Αλλαγή επωνυμίας και διακριτικού τίτλου της ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε.
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








