Καθυστερήσεις έως 20 λεπτά στην Αττική Οδό
Αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στο οδικό δίκτυο της Αττικής, με σημαντικές επιβαρύνσεις σε βασικούς άξονες του λεκανοπεδίου. Ιδιαίτερα προβλήματα καταγράφονται στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες, κυρίως στο τμήμα από το Αιγάλεω έως τη Μεταμόρφωση, αλλά και στην αντίθετη κατεύθυνση.
Αυξημένη είναι η κίνηση και στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας, από το ύψος του Χαλανδρίου προς το κέντρο, με κατά τόπους καθυστερήσεις, ενώ πυκνή ροή παρατηρείται και στην άνοδο.
Επιβαρυμένη είναι η εικόνα στη λεωφόρο Αθηνών, με δυσχέρεια στην κυκλοφορία από το Χαϊδάρι προς τον Σκαραμαγκά, καθώς και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, κυρίως στο τμήμα από το Φάληρο έως τον Άλιμο, όπου η κίνηση διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες.
Ανάλογη είναι η κατάσταση και στο κέντρο της Αθήνας, με αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο σε βασικές αρτηρίες και καθυστερήσεις σε κομβικά σημεία, ενώ επιβραδύνσεις σημειώνονται και στην περιφερειακή Υμηττού.
Στην Αττική Οδό, η κυκλοφορία είναι αυξημένη στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, με καθυστερήσεις που φτάνουν τα 15 έως 20 λεπτά στο τμήμα από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας. Παράλληλα, καθυστερήσεις της τάξης των 5 έως 10 λεπτών καταγράφονται στις εξόδους προς Λαμία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΒΙΟΤΕΡ: Στο Πρωτοδικείο η νέα συμφωνία εξυγίανσης
- Exxon: Πετρελαϊκός γίγαντας 80 δισ. δολαρίων βάζει τέλος στον πόλεμο με το Καζακστάν
- Ανθεκτική η αγορά εργασίας στις ΗΠΑ – Επιτάχυνση της παραγωγικότητας στο β΄ τρίμηνο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη και νέο ενδοσυνεδριακό ρεκόρ για τον Stoxx 600
- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Στρατηγικός ρόλος στο Great Sea Interconnector μέσω του ΑΔΜΗΕ
- CrediaBank: Στα 23 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 368%
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








