Αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται η κυκλοφορία το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου της Αττικής, με τις σημαντικότερες καθυστερήσεις να εντοπίζονται σε λίγα σημεία.
Αυξημένη είναι η κίνηση στον Κηφισό, κυρίως στο ρεύμα της ανόδου από το ύψος του Αιγάλεω έως και τη Νέα Ιωνία, όπου καταγράφονται χαμηλές ταχύτητες κατά τμήματα.
Καθυστερήσεις σημειώνονται και στη Λεωφόρο Αθηνών, από το Χαϊδάρι προς τον Σκαραμαγκά, ενώ μικρότερης έντασης προβλήματα παρατηρούνται στη Λεωφόρο Κηφισίας και στη Μεσογείων.
Αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ στην παραλιακή λεωφόρο καταγράφονται μικρές μόνο επιβαρύνσεις κατά τόπους.
Στην Αττική Οδό η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς σημαντικά προβλήματα, με ήπιες καθυστερήσεις σε επιμέρους σημεία κοντά σε κόμβους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το ευρώ υποχωρεί οριακά 0,02%, στα 1,1781 δολάρια
- Η Frangos Law επεκτείνεται στην Ελλάδα με νέο γραφείο στην Αθήνα
- Η Τράπεζα Πειραιώς ανανέωσε τη συνεργασία της με το YΠΕΘΑ
- Κτηνοτρόφοι στο ΥΠΑΑΤ: «Η Λέσβος είναι με τη θηλιά στο λαιμό, αν καταστραφούμε αδειάζουν τα χωριά μας» (video)
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- METLEN ENERGY & METALS PLC - PDMR transaction notification
- Η Uber εξαγοράζει επιπλέον 4,5% της Delivery Hero με 318 εκατ. δολάρια
- Η LG αποκαλύπτει στην EuroCucina τη νέα ευρωπαϊκή σειρά πλυντηρίων πιάτων με ΑΙ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








