Στα νοσοκομεία “Dr. Victor Gomoiu” και “Grigore Alexandrescu” του Βουκουρεστίου
Η AKTOR Ρουμανίας πραγματοποίησε για δεύτερη χρονιά μία συγκινητική κοινωνική δράση, προσφέροντας Χριστουγεννιάτικα δώρα σε 300 παιδιά που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία “Dr. Victor Gomoiu” και “Grigore Alexandrescu” του Βουκουρεστίου.
Το νοσοκομείο παίδων “Grigore Alexandrescu” είναι το παλιότερο σχετικό νοσηλευτικό ίδρυμα στη Ρουμανία και λειτουργεί από το 1886, ενώ το νοσοκομείο “Dr. Victor Gomoiu” είναι ένα από τα παλιότερα και τα καλύτερα της χώρας. Και τα δύο νοσοκομεία παρέχουν ιατρική φροντίδα σε δεκάδες χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο.
Ο Γενικός Διευθυντής της AKTOR Ρουμανίας, Αντώνης Κυριάκος και ο Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας του Ομίλου AKTOR, Γιώργος Τσαπρούνης επισκέφθηκαν τους θαλάμους των νοσηλευόμενων παιδιών, έδωσαν στο κάθε παιδί το δώρο του (παιχνίδια, γλυκά και χυμούς) και ευχήθηκαν στα ίδια και τις οικογένειές τους ταχεία ανάρρωση και ευχές για ένα ευτυχισμένο 2025. Παράλληλα, συναντήθηκαν με τις διοικήσεις των νοσοκομείων, τις οποίες ευχαρίστησαν για τη συνεργασία σε αυτήν την κοινωφελή δράση.
Η AKTOR Ρουμανίας έχει μακρά παρουσία στη Ρουμανία κι εκτελεί ορισμένα από τα μεγαλύτερα συγκοινωνιακά έργα στη χώρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Star Channel: Μικρότερες ζημιές, υψηλός δανεισμός και η στρατηγική θέση Βαρδινογιάννη στα media
- FREE NOW: Νέα αύξηση κεφαλαίου 9,38 εκατ. ευρώ με συμψηφισμό χρέους
- Νέα σκιά στο Qatargate: Ο γιος Αβραμόπουλου στην QatarEnergy και η απάντηση του πρώην Επιτρόπου
- Νέα κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν απάντησε και χτύπησε αμερικανικές βάσεις σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
- Προεδρική οργή μετά το “Εθνικό φιάσκο” στη Νότια Κορέα για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ
- Το Ισραήλ αναγνωρίζει ομόφωνα τη γενοκτονία των Αρμενίων και πυροδοτεί νέα ένταση με την Τουρκία
- Απόλυτος κυρίαρχος στο γκραν πρι της Αυστρίας ο Τζορτζ Ράσελ
- Περισσότεροι από 1300 θάνατοι λόγω καύσωνα στην Ευρώπη
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








