Στην κορυφαία τριάδα του καταλόγου βρίσκονται η Κύπρος , η Σικελία και η Κρήτη
Κατάλογο με τους 13 καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης για διακοπές τον Οκτώβριο δημοσίευσε η κορυφαία ταξιδιωτική ιστοσελίδα Conde Nast Traveller αναδεικνύοντας στην τρίτη θέση την Κρήτη.
Όπως τονίζει το διεθνές μέσο, «ο Οκτώβριος είναι η αγαπημένη εποχή του έξυπνου ταξιδιώτη για διακοπές. Οι τιμές είναι συχνά πολύ πιο προσιτές αυτή την περίοδο ενώ οι επιλογές ποικίλλουν από ονειρεμένα ιταλικά κρησφύγετα μέχρι τα ειδυλλιακά ελληνικά νησιά».
Στην κορυφαία τριάδα του καταλόγου βρίσκονται η Κύπρος , η Σικελία και η Κρήτη. Σύμφωνα με το Conde Nast Traveller «ως γενέτειρα του Δία, της Αφροδίτης, του Απόλλωνα και όλου του δυτικού πολιτισμού, η Κρήτη είναι ένας μύθος που έγινε πραγματικότητα.
Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας έχει παραδεισένιες παραλίες, όρμους με φόντο τις ζωηρές αποχρώσεις του μπλε, εύφορες πλαγιές και μια θερινή σεζόν αρκετά μεγάλη για διακοπές στην παραλία τον Οκτώβριο.
Μπορείτε να περιπλανηθείτε στους αρχαίους ναούς και στο Παλάτι της Κνωσού χωρίς κόσμο και να απολαύσετε την κρητική κουζίνα σε οικογενειακά εστιατόρια μέσα σε ορεινά χωριά».
Στις επόμενες θέσεις της λίστας ακολουθούν η Καλαβρία, η Μάλτα, η Ίμπιζα το Μπόντρουμ, η Ρόδος, το Κάντιθ, το Λανζαρότε, το Αλγκάρβε, η Αντάλια και η Κως.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πράσινο φως από το Ανώτατο Δικαστήριο για την εκτέλεση της Κρίστα Πάικ
- Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις μετεγγραφής και μετακίνησης φοιτητών
- Γιατί βρέθηκε η Κοτόπουλα Αγγελάκης στην Ολλανδία
- Δυναμική ανάκαμψη της βιομηχανίας στην Ασία με καύσιμο την ΑΙ
- Δ. Καρυώτη: Νέα Partnerships Manager στην τbi bank
- Το μετέωρο βήμα της Prodea και οι περίτεχνες συναλλαγές με συνδεδεμένες εταιρείες
- Coffee Island: Eνέργεια, ενοίκια και έλλειψη ρευστού έκλεισαν διψήφιο αριθμό σημείων
- Πιερρακάκης: «Οι 120 δόσεις δίνουν ανάσα στους συνεπείς οφειλέτες που θέλουν να πληρώσουν τα χρέη τους»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








