Ποιες έξοδοι θα παραμείνουν κλειστές από τις 22:00 το βράδυ σήμερα, Τετάρτη, έως τις 06:00 το πρωί αύριο, Πέμπτη - Οι εναλλακτικές για τους οδηγούς
Λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης στην Αττική Οδό θα ισχύσουν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
- Κλειστή, στην Περιφερειακή Υμηττού, θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 27/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 28/03/2024, η έξοδος Παπάγου (κόμβος Υ2), στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν του αυτοκινητοδρόμου στην επόμενη έξοδο προς «Αγία Παρασκευή», να αναστρέψουν και να επανεισέλθουν δωρεάν από τον σταθμό διοδίων στο ρεύμα προς «Αθήνα-Κέντρο», ώστε κατόπιν να εξέλθουν στην έξοδο Υ2 προς «Παπάγου/Οδό Αναστάσεως».
- Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 27/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 28/03/2024 η έξοδος προς Μαρκόπουλο (κόμβος Κ2), στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν προς «Βάρη/Κορωπί» μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου, όπου θα στρίψουν στα φανάρια αριστερά με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εθνική: Ανθεκτικές οι ελληνικές ΜμΕ στην διεθνή αβεβαιότητα – Αύξηση 4% στις πωλήσεις το 2025
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 2,6% των επισκεπτών στα μουσεία το Φεβρουάριο
- Πτωτικά κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση σε διακίνηση επιβατών και οχημάτων στα λιμάνια το δ’ τρίμηνο
- ΔΥΠΑ: Από 18/6 οι αιτήσεις για δύο νέα προγράμματα κατάρτισης ανέργων σε Πάργα και Εβρο
- ΟΗΕ: Περικοπή 3.500 θέσεων εργασίας στην υπηρεσία για τους πρόσφυγες
- ΙΝΚΑ: Δικαιώματα και υποχρεώσεις των καταναλωτών σε καταλύματα, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου
- Μέση Ανατολή: Είκοσι δύο αραβικές και ισλαμικές χώρες καταδικάζουν τις επιθέσεις του Ισραήλ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις