Η Νέα Οδός εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.
Ειδικότερα, από σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 12 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
• Από το 21,8ο χλμ. έως και το 20ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται Δευτέρα-Παρασκευή από τις 21:00-06:00.
• Από το 19,5ο χλμ. έως και το 21ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, θα ισχύσει αποκλεισμός της της αριστερής λωρίδας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται Δευτέρα-Παρασκευή από τις 22:00-06:00.
Σημειώνεται ότι, κατά το χρονικό διάστημα Παρασκευή 21 Ιουνίου έως την Τρίτη 25 Ιουνίου δεν θα πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αύξηση 36,7% κόστους για το Εθνικό Κέντρο Κυβερνοασφάλειας και παράταση προθεσμίας
- Ηλιούπολη: Το «Χαλικάκι» στο επίκεντρο σύγκρουσης Δήμου, ΕΤΑΔ και κατοίκων
- Safe Bulkers, Inc. - Safe Bulkers, Inc. Reports First Quarter 2026 Results and Declares Dividend on Common Stock
- Σοκ στην πρεμιέρα για Πορτογαλία: Το Κονγκό της έκοψε βαθμούς
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Η εταιρεία «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.» ανακοινώνει την επιτυχή τιμολόγηση της έκδοσης Ομολογιών ύψους €500 εκατομμυρίων με λήξη το 2033
- Eurostat: Στον πάτο παραμένει η Ελλάδα σε κατά κεφαλήν ΑΕΠ, αλλά η ευημερία των νοικοκυριών εμφανίζεται λίγο καλύτερη
- Βουλγαρία: Δεν θα στηρίξει κυρώσεις της ΕΕ κατά του πατριάρχη της Ρωσίας ή της Lukoil
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








