Έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων των εμπλεκόμενων αλλά και φορολογούμενων που ενδεχομένως έχουν ευνοηθεί διέταξε ο Χ. Βουρλιώτης
O επικεφαλής της αρχής καταπολέμησης μαύρου χρήματος, πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης έδωσε εντολή να ελεγχθούν τα περιουσιακά στοιχεία των εμπλεκομένων στην υπόθεση του κυκλώματος των εκβιασμών φορολογουμένων στην Κέρκυρα.
Για την υπόθεση αυτή έχουν συλλήφθεί τέσσερις εφοριακοί, μεταξύ των οποίων είναι και ο υποδιευθυντής της ΔΟΥ, καθώς και ένας λογιστής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την εντολή του κ. Βουρλιώτη ήδη έχει διαταχθεί προσωρινή δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων των εμπλεκομένων και σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι επιλήψιμο, η ανεξάρτητη αρχή θα προχωρήσει σε οριστική δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων.
Ακόμη, σύμφωνα με την ίδια εντολή, θα ελεγχθούν και τα περιουσιακά στοιχεία φορολογουμένων που τυχόν έχουν ευνοηθεί από τη δράση του κυκλώματος της Κέρκυρας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Wolt κάνει την έκπληξη και μπαίνει στον κλάδο των couriers, λανσάροντας υπηρεσίες αποστολής και παραλαβής δεμάτων
- ΕΧΑΕ: «Δίκαιο και εύλογο» το τίμημα στη δημόσια πρόταση από Euronext
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη 2% για τον γαλλικό CAC 40 – Άλμα 12% για LVMH
- Καραμανλής: «Αν υποτιμηθεί η αμφισβήτηση των Θεσμών από την κοινωνία, βαδίζουμε ολοταχώς σε πολιτική κρίση»
- Κουρμέντζα – Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Τυχεροπούλου πλήρωσε το 80% των δεσμευμένων ΑΦΜ και του «Φραπέ»
- Τέμπη: Διεκόπη για τις 30 Οκτωβρίου η δίκη για τα εξαφανισμένα βίντεο
- Alpha Trust: Από 17 Οκτωβρίου σε διαπραγμάτευση οι 36.600 νέες μετοχές από το stock options
- 30 χρόνια Μουσείο Skoda, όπου χωρούν 130 χρόνια ιστορίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις