Η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) ήταν έτοιμη να επιβάλει πρόστιμο στην ΕΥΠ, αλλά ένα αόρατο χέρι επενέβη και αναμένεται η αντικατάσταση δύο μελών της αρχής, καθιστώντας την απόφαση για το πρόστιμο αμφίβολη
Αναβάλλεται η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΑΔΑΕ με θέμα την επιβολή προστίμου ύψους 100.000 ευρώ στην ΕΥΠ για την υπόθεση των υποκλοπών, καθώς και για το γεγονός ότι η ΕΥΠ δεν έδωσε πρόσβαση στους φακέλους των παρακολουθήσεων, μεταξύ άλλων, και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.
Η συνεδρίαση του Δ.Σ. που προγραμματιζόταν για σήμερα με θέμα την επιβολή του προστίμου στην ΕΥΠ, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας Elias.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, απέστειλε χθες το βράδυ πρόσκληση για Διάσκεψη των Προέδρων, στην οποία θα ληφθούν αποφάσεις για αλλαγές στη σύνθεση του Δ.Σ. της ΑΔΑΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο εκ των μελών του Δ.Σ. πρόκειται να αντικατασταθούν, ενώ ένας εκ των συμμετεχόντων στη διάσκεψη θα αναλάβει τον ρόλο του αντιπροέδρου.
Η αναβληθείσα συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΑΔΑΕ προγραμματίζεται για την Παρασκευή και κατά συνέπεια αναμένεται να πραγματοποιηθεί υπό τη νέα σύνθεση που θα προκύψει από την αυριανή διάσκεψη.
Το θέμα έχουν αναδείξει διάφοροι βουλευτές μεταξύ αυτών και ο Μιχάλης Κατρίνης σήμερα στη Βουλή μετά από αντιπαράθεση που είχε με τον Μάκη Βορίδη.
Φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι μετά την νέα παρέμβαση ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος, πρόκειται να παραιτηθεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- VOLTON A.E.: Ανεστάλη η καταχώριση στο Γ.Ε.ΜΗ. λόγω μη εμπρόθεσμης δημοσίευσης των οικονομικών καταστάσεων
- Θρήνος για Γιασικεβίτσιους: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της συζύγου του, Άννας Δούκα
- Βρυξέλλες: Στο Συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ ο Σ. Παπασταύρου και ο Ν. Τσάφος
- OΛME: Συμμετοχή στην πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 16 Δεκεμβρίου
- Γκιλφόιλ: “Μπορώ να ζήσω και να πραγματοποιήσω το αμερικανικό όνειρο μου εδώ, στην Αθήνα”
- ΙΣΑ: Δεύτερο Μεταπτυχιακό Σεμινάριο “Η ορθολογική διαχείριση των αντιβιοτικών στο νοσοκομείο”
- Χρυσοχοΐδης: Ψευδείς οι καταγγελίες για αστυνομική βία στα αγροτικά μπλόκα
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Πάτρικ Μπέβερλι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








