Οι "μπλαουγκράνα" ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2031
Χαράς ευαγγέλια στη Μπαρτσελόνα, καθώς οι πρωταθλητές Ισπανίας δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια και βρήκαν τη χρυσή τομή, ώστε να μείνει ο Λαμίν Γιαμάλ στον σύλλογο της Βαρκελώνης, έως το 2031.
Επιθυμία των δύο πλευρών ήταν να συνεχίσουν μαζί και αυτό συνέβη καθώς ο ατζέντης του Γιαμάλ, Ζόρζε Μέντες, ήρθε σε συμφωνία με τον Ζοάν Λαπόρτα και τον Ντέκο σε ένα deal που θα του αποφέρει 20 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Ο 18χρονος επιθετικός, που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον πλανήτη, υπέγραψε μια συμφωνία που τον καθιστά πιθανότατα τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο ρόστερ, χάρη σε μπόνους απόδοσης που περιλαμβάνονται στο νέο συμβόλαιο.
Οι διαπραγματεύσεις, αν και σε ορισμένες στιγμές παρουσίασαν δυσκολίες, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, καθώς και οι δύο πλευρές επέδειξαν κατανόηση.
Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα τόνισε την ανάγκη για ένα συμβόλαιο που να αντανακλά την αξία και το μέλλον του Γιαμάλ, ενώ ο Ισπανός έδειξε να αποδέχεται και την οικονομική πραγματικότητα που βιώνει ο σύλλογος.
Ο νεαρός άσος έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο με την Μπαρτσελόνα, ενώ το περασμένο καλοκαίρι ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Εθνικής Ισπανίας στην πορεία προς την κατάκτηση του Euro.
Η ανανέωση του Λαμίν Γιαμάλ αποτελεί σημαντικό μήνυμα για το μέλλον της Μπαρτσελόνα, καθώς ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο αγωνιστικό σκηνικό για πολλά χρόνια, αποτελώντας πυλώνα στη νέα εποχή του συλλόγου.
Φέτος μέτρησε 18 γκολ, 25 ασίστ σε 55 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τι απάντησε το TikTok στις κατηγορίες της Κομισιόν και γιατί μιλάει για σύγκρουση κανονισμών
- Reliance: Ο ινδικός πετρελαϊκός κολοσσός συμμορφώνεται με τις δυτικές κυρώσεις στη Ρωσία
- Πειραιώς: Πρόγραμμα διάθεσης έως 10,7 εκατ. δωρεάν μετοχών σε στελέχη και εργαζομένους
- Παλαιστινιακές οργανώσεις: Συμφωνία για προσωρινή επιτροπή τεχνοκρατών στην διακυβέρνηση της Γάζας
- Σύσκεψη Μητσοτάκη – ΕΥΔΑΠ στο Μαξίμου για την λειψυδρία στην Αττική
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με μικρά κέρδη – Νέο ιστορικό υψηλό για FTSE 100
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι πρώτοι 11 συλληφθέντες – Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα
- Ιταλικά ΜΜΕ: Διαπραγματεύσεις για πώληση στον Antenna της La Repubblica και ραδιοφωνικών σταθμών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








