Σε συνεργασία με τον όμιλο Φάις (FAIS GROUP)
Τρίτο σημείο πώλησης στην Αθήνα άνοιξε η αμερικανική εταιρεία τζιν, η οποία διανέμεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από τον όμιλο Φάις.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη διοίκηση, το τρίτο άνοιγμα αφορά στα εγκαίνια του 3ου καταστήματος Levi’s στην Ελλάδα, σε στρατηγική τοποθεσία στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για ένα νέο κατάστημα Levi’s στην οδό Ευαγγελιστρίας 8, δίπλα στην οδό Ερμού, το οποίο, μάλιστα, αποτελεί το μοναδικό κατάστημα Premium Denim Brand στην περιοχή.
Κατά όσα αναφέρουν πηγές από την εταιρεία, αυτό το άνοιγμα ενισχύει σημαντικά την παρουσία της Levi’s στην αγορά και εδραιώνει την προσπάθεια για ηγετική θέση της μάρκας στην περιοχή.
Σημειώνεται ότι ήταν πέρυσι, τον Απρίλιο του 2023, όταν η Levi’s®, σε συνεργασία με τον όμιλο Φάις, εμφανίστηκε εκ νέου στην Ελλάδα μετά από χρόνια, με δικά της αυτόνομα καταστήματα. Αρχικά, επέκτεινε το δίκτυό της με το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων σε κομβικά και πολυτελή εμπορικά σημεία της Αθήνας με υψηλή επισκεψιμότητα και πλάνο για επόμενα, τα προσεχή χρόνια.
Μέχρι τότε, η Levi’s® ήταν ενεργή στην Ελλάδα με outlet καταστήματα και πολλαπλά σημεία πώλησης που λειτουργούν από πολυεθνικούς συνεργάτες χονδρικής πώλησης, αλλά όχι με αυτόνομα σημεία πώλησης.
Το πρώτο αυτόνομο κατάστημα, το οποίο φιλοξενείται σε ένα χώρο 350 τ.μ. δύο επιπέδων, άνοιξε στις 15 Απριλίου στη περιοχή της Κηφισιάς/Νέας Ερυθραίας. Στη συνέχεια, το δεύτερο -270 τ.μ. σε δύο επίπεδα- εγκαινιάστηκε τον Μάιο του 2023 στη Γλυφάδα.
Αναμένεται να υπάρξει και επέκταση με νέο σημείο πώλησης μέχρι το τέλος του 2024, πιθανόν εκτός Αττικής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Fourlis: Άνοδος πωλήσεων 7,6% στο εξάμηνο, αλλά «γύρισμα» σε ζημιές – Το στοίχημα του μετασχηματισμού
- Σαράντης: Άνοδος πωλήσεων στα 308,3 εκατ. ευρώ, αλλά πίεση στα καθαρά κέρδη το α΄ εξάμηνο
- BriQ Properties: Ισχυρή αύξηση 25% στα καθαρά κέρδη και χαρτοφυλάκιο ακινήτων €296 εκατ.
- Χρηματιστήριο: Στα «χαρακώματα» των 2.700 μονάδες με «καύσιμο» την ενέργεια – Μικτές οι τράπεζες
- FOURLIS Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - Ενοποιημένα Οικονομικά Αποτελέσματα Α’ Εξαμήνου 2026 του Ομίλου Fourlis
- Τράπεζες βγάζουν στην αγορά χρέος 2,8 δισ. ευρώ για το deal της Nestlé Waters
- AUTOHELLAS AΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ημερομηνία δημοσίευσης αποτελεσμάτων Πρώτου Εξαμήνου 2026
- BRIQ PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π. - Κατάσταση επενδύσεων BRIQ PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









