Επιχειρήσεις

Lidl Ελλάς: Επένδυση 1,9 εκατ. ευρώ για το ανανεωμένο κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Μεγαλύτερος χώρος πώλησης, self-checkout ταμεία, 184 θέσεις στάθμευσης και προσεχώς σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο εκσυγχρονισμένο κατάστημα της εταιρείας

Η Lidl Ελλάς ολοκλήρωσε την επέκταση και τον ριζικό εκσυγχρονισμό του καταστήματός της στην Αλεξανδρούπολη, στο 4ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Φερρών, υλοποιώντας. Η αναβάθμιση εντάσσεται στη στρατηγική της εταιρείας για συνεχή βελτίωση του δικτύου της και αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, ο χώρος πώλησης του καταστήματος αυξήθηκε από 1.186 τ.μ. σε 1.321 τ.μ., επιτρέποντας καλύτερη οργάνωση των προϊόντων, διευρυμένη γκάμα και πιο άνετη περιήγηση για τους πελάτες. Παράλληλα, το κατάστημα διαθέτει πλέον 11 σημεία εξυπηρέτησης, εκ των οποίων 5 παραδοσιακά ταμεία και 6 self-checkout, με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση και τη μείωση του χρόνου αναμονής.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην προσβασιμότητα, καθώς οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους 184 θέσεις στάθμευσης, διευκολύνοντας την πρόσβαση ακόμη και σε ώρες αυξημένης κίνησης. Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής στρατηγικής της Lidl Ελλάς, ο εκσυγχρονισμός του καταστήματος αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά το καλοκαίρι με την εγκατάσταση σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Με τη συγκεκριμένη επένδυση, η Lidl Ελλάς ενισχύει την παρουσία της στην Αλεξανδρούπολη και επιβεβαιώνει τη στόχευσή της σε ένα πιο σύγχρονο, λειτουργικό και βιώσιμο μοντέλο λιανεμπορίου, με έμφαση στην ποιότητα, την καινοτομία και τη στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu