Επειδή τελεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν έχει δημοσιεύσει οικονομικές καταστάσεις για το 2022 και το 2023
Η Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 ορίστηκε ως ημερομηνία αφαίρεσης των μετοχών της εταιρείας ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ ΑΒΕ από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.
Υπενθυμίζεται ότι κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών που πραγματοποιήθηκε την 22.07.2024, αποφασίστηκε η διαγραφή από το Χ.Α. των μετοχών της Εταιρείας, επειδή τελεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν έχει προβεί σε δημοσίευση ετήσιων οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση 2022 και εξαμηνιαίων και ετήσιων για τη χρήση 2023 και δεν έχει υποβάλλει αιτιολογημένο αίτημα περαιτέρω προθεσμίας για την άρση της αναστολής.
Δεδομένων των ανωτέρω η Εταιρία, ενημερώνει ότι:
- Οφείλει να τηρεί και θα τηρεί βιβλίο μετόχων σύμφωνα με τις διατάξεις των αρ. 40 επ. του Ν. 4548/2018.
- Οι μέτοχοι της Εταιρίας μπορούν να επικοινωνούν με την Εταιρία για οποιοδήποτε αίτημά τους και ενημέρωση στην έδρα της στο Δήμο Αθηναίων, οδός Σόλωνος αρ. 98, ΤΚ 10680 τηλ. επικοινωνίας 2103661200, αρμόδιος επικοινωνίας, Ιωάννης Παπασαραντόπουλος. Ομοίως οι ρυθμίσεις του Ν. 4548/2018 θα τηρούνται και για τις νόμιμες δημοσιεύσεις και τυχόν ενημερώσεις μετόχων.
- Η Εταιρεία διατηρεί και θα συνεχίσει να διατηρεί τον κάτωθι εταιρικό ιστότοπο: https://www.livanis.gr
- H Εταιρία υπενθυμίζει ότι τα στοιχεία δημοσιότητας αυτής στο ΓΕΜΗ είναι προσβάσιμα στον σύνδεσμο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Basketgate: Τέταρτη προφυλάκιση o Κορομηλάς για το σκάνδαλο στο μπάσκετ, με «βραχιολάκι» Τσαρούχα, Πηλοΐδης
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ανακοινώνει την επιτυχή τιμολόγηση της έκδοσης Ομολογιών ύψους €500 εκατομμυρίων με λήξη το 2033
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Δυναμικό comeback με ράλι στις μετοχές και άλμα για τον Stoxx 600
- Πιερρακάκης με Καραμανλή στη ΣΕΚΕ: «Πετύχαμε πιο ήπιες αυξήσεις στη φορολογία των καπνικών προϊόντων από το 2036»
- Απόβαση των ισχυρών hedge funds στην Αθήνα: Μετά τις Rokos και Millennium, στο «παιχνίδι» και η Capula
- Microsoft: Πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης για περίπου 60.000 επιλέξιμους εργαζομένους
- CENERGY HOLDINGS S.A. - Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007 (Γνωστοποίηση συναλλαγών)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








