Ο Γιώργος Λάμπρου ξεκίνησε στη L’Oréal το 2013 ως marketing trainee, ωστόσο η πορεία του στην εταιρεία ήταν ανοδική
Αλλαγές στη διοικητική πυραμίδα στο ελληνικό παράρτημα του γαλλικού κολοσσού καλλυντικών στην Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, τη θέση του Marketing Director στο τμήμα Consumer Products Division της L’Oréal ανέλαβε τα τελευταία 24ωρα ο Γιώργος Λάμπρου.
Μέχρι πρότινος το στέλεχος αυτό είχε τη θέση του Brand Business Leader Make-up στην οποία βρισκόταν τα τελευταία 3 περίπου χρόνια.
Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Λάμπρου ξεκίνησε στη L’Oréal το 2013 ως marketing trainee, ωστόσο η πορεία του στην εταιρεία ήταν ανοδική και τα τελευταία 11 χρόνια είχε αναλάβει διάφορους ρόλους όπως Retail Brand Manager, Product Marketing Manager, κ.ά.
Μάλιστα, όπως το στέλεχος σε post του στα Social media «τρία αξέχαστα χρόνια στο μακιγιάζ. Τολμηρές μεταμορφώσεις. Μια εξαιρετική ομάδα. Καθώς εισέρχομαι σε ένα νέο κεφάλαιο ως Διευθυντής Μάρκετινγκ για το Τμήμα Καταναλωτικών Προϊόντων της L’Oréal στην Ελλάδα, είμαι γεμάτος ευγνωμοσύνη και υπερηφάνεια».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Reuters: Οι ΗΠΑ εξαντλούν τα αποθέματα πυραύλων ακριβείας στον πόλεμο με το Ιράν
- Πρωτοφανή ρεκόρ ζέστης και λειψυδρίας σαρώνουν τη Γαλλία
- Στο κόκκινο Αττική, Εύβοια και Ανατολικό Αιγαίο με κατηγορία κινδύνου 4 για πυρκαγιά την Τετάρτη
- Toyota: Επαναγορά ιδίων μετοχών 6,3 δισ. δολαρίων με ώθηση από το αδύναμο γιεν
- Ενίσχυση του δολαρίου έναντι του ιαπωνικού γεν
- Οι «καλοκαιρινές» τιμές καυσίμων στα νησιά: Πού πληρώνεις έως και 25 λεπτά παραπάνω το λίτρο
- ALPHA TRUST - ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Ψηφιακά μέσω της ΑΑΔΕ και της εφαρμογής myAGRO οι δηλώσεις ΟΣΔΕ 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








