Ο ΕΝΦΙΑ θα αντικατασταθεί από Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας άμεσα, τόνισαν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τις πληροφορίες από κύκλους του υπουργείου Οικονομικών περί ενδεχομένου διατήρησής του και το 2015.
Όπως σημείωσαν, η αντικατάσταση ενός από τους πιο άδικους φόρους που έχουν υπάρξει, με έναν κοινωνικά δίκαιο φόρο, είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Βουτιά στο εμπορικό ισοζύγιο της Ευρωζώνης – Έλλειμμα 7,8 δισ. ευρώ τον Μάιο
- ΑΑΔΕ: Ψηφιακό “ξεμπλοκάρισμα” τραπεζικών λογαριασμών με πληρωμή του 25% της οφειλής
- ΕΛΣΤΑΤ: Αλμα 23,4% στα έσοδα μουσείων και αρχαιολογικών χώρων τον Μάρτιο
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εταιρικές Ανακοινώσεις 5357/2026 (δεν είναι διαθέσιμη η Ελληνική μετάφραση)
- Οριακή άνοδος του ευρώ έναντι του δολαρίου στην αγορά συναλλάγματος
- JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - Ενημέρωση για τις Αποφάσεις της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της εταιρείας «JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»
- Μαρκ Έσπερ στους FT: «Οι ΗΠΑ δεν θα νικήσουν το Ιράν με βομβαρδισμούς»
- FT: «Μπλόκο» της Αθήνας στο νέο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας για την προστασία της Dynagas
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








