Πολιτική

Με 160 «ναι» στον Σταύρο Δήμα η πρώτη ψηφοφορία

Δεν αναδείχθηκε, όπως αναμενόταν Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την σημερινή πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή, καθώς 160 βουλευτές ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα, 135 δήλωσαν παρών.

Τον Σταύρο Δήμα ψήφισε η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, «παρών» δήλωσε ο ανεξάρτητος Βύρωνας Πολύδωρας όπως και ο ανεξάρτητος Πέτρος Τατσόπουλος στην ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Επίσης, «παρών» δήλωσαν οι ο ανεξάρτητοι Βασίλης Καπερνάρος και  Μίμης Ανδρουλάκης. «Παρών» δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Μίκα Ιατρίδη και η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Αντίθετα ο ανεξάρτητος Χρήστος Αηδόνης δήλωσε ότι ψηφίζει τον Σταύρο Δήμα.

Παρών δήλωσε o ανεξάρτητος βουλευτής Θόδωρος Παραστρατίδης στην ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Παρούσα και η ανεξάρτητη Ραχήλ Μακρή, ενώ «παρών» δήλωσε ο ανεξάρτητος Βουλευτής Πάρις Μουτσινάς και ο ανεξάρτητος βουλευτής Μάρκος Μπόλαρης

Παρών δήλωσε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Μελάς που θεωρείτο ότι θα ψήφιζε τον Σταύρο Δήμα. Παρών δήλωσε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Κουράκος.

Παρούσα δήλωσε ως ανεμενόταν η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη.

Απουσιάζει από την ψηφοφορία ο Γιώργος Κασαπίδης, Κώστας Γιοβανόπουλος αλλά και ο Στάθης Μπούκουρας. Απών από την ψηφοφορία και ο ανεξάρτητος Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu