Μάλιστα ο επιχειρηματίας κράτησε την πλειοψηφία των μετοχών
Η εταιρεία Sunlight Group συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας Α.Ε., συμφερόντων του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού (μέσω του επενδυτικού του ομίλου Olympia) βρίσκεται σε οργασμό επενδύσεων και κινήσεων εξαγορών, κυρίως στο εξωτερικό. Ωστόσο, δεν παύει να εξελίσσει και εγχώριες συνεργασίες, που πιστεύει ότι μπορεί να αποδώσουν. Σε αυτή συγκαταλέγεται η τελευταία (χρονικά) πρωτοβουλία να συνεταιριστεί με τον Ευάγγελο Ρωτούς, έναν Έλληνα επιχειρηματία που ειδικεύεται στους συσσωρευτές ενέργειας.
Πρόσφατα, οι δύο πλευρές προχώρησαν στη σύσταση μιας εταιρείας με την επωνυμία RMS Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας Α.Ε. με αρχικό κεφάλαιο 200.000 ευρώ. Μάλιστα την πλειοψηφία κρατά ο Ευάγγελος Ρωτούς, ο οποίος κατέχει το 50,01% και το υπόλοιπο (49,90%) η Sunlight. Η εταιρεία θα ασχοληθεί με το εμπόριο ηλεκτρικών συσσωρευτών (δηλαδή μπαταριών).
Πρόεδρος της εταιρείας αναλαμβάνει ο Πάρις Δεληγιαννάκης, προερχόμενος από το Sunlight Group, όπου κατέχει τη θέση του εμπορικού διευθυντή. Ο Ευάγγελος Ρωτούς ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος. Θέση στο Δ.Σ. πήρε και ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, επίσης προερχόμενος από το Sunlight Group.
Ο Ευάγγελος Ρωτούς έχει συστήσει εδώ και περίπου πέντε χρόνια μια την V. Rottec, εταιρεία στις Αχαρνές που δραστηριοποιείται στο χώρο της βιομηχανίας και της εφοδιαστικής αλυσίδας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Διαθέτει τις μπαταρίες με το δικό του εμπορικό σήμα VRottec.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θρήνος για Γιασικεβίτσιους: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της συζύγου του, Άννας Δούκα
- Βρυξέλλες: Στο Συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ ο Σ. Παπασταύρου και ο Ν. Τσάφος
- OΛME: Συμμετοχή στην πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 16 Δεκεμβρίου
- Γκιλφόιλ: “Μπορώ να ζήσω και να πραγματοποιήσω το αμερικανικό όνειρο μου εδώ, στην Αθήνα”
- ΙΣΑ: Δεύτερο Μεταπτυχιακό Σεμινάριο “Η ορθολογική διαχείριση των αντιβιοτικών στο νοσοκομείο”
- Χρυσοχοΐδης: Ψευδείς οι καταγγελίες για αστυνομική βία στα αγροτικά μπλόκα
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Πάτρικ Μπέβερλι
- ΕΒΕΘ – ΒΕΘ – ΣΒΕ – ΣΕΒΕ: Καλούν τους αγρότες να επανέλθουν στον θεσμικό διάλογο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








